Langrennsturer

Til deg som ønsker å gå fra hotell til hotell også i den kalde årstiden, kan Merlot Reiser nå tilby individuelle langrennsturer. Som vanlig hos oss er bagasjetranport inkludert, så du trenger bare å ta på en liten dagstursekk med det aller nødvendigste, spenne skiene fast og sette avgårde.

Langrennstur i Sør-Tyrol på egen hånd

Langrennstur i de italienske alper Syd-Tyrol i Dolomittene kan friste med over 200 km preparerte langrennsløyper, hvorav 150 km er forbundet med hverandre. Du har nå muligheten til å gå fra hotell til hotell på langrennsski, mens bagasjen din fraktes. Turene er valgt med tanke på at alle, både erfarne og mindre ....Les mer »

Langrennstur i Dolomittene på egen hånd

Dolomittene i Nord-Italia - flotte forhold for langrenn Bli med oss på langrennstur i den europeiske langrennselitens skispor! Her står høydepunktene i kø for deg som er interessert i langrenn, enten som aktiv eller mest som tilskuer. Vi starter i Toblach/Dobbiaco og følger Tour de ski-løypa til Cortina. Deretter ....Les mer »

Langrennstur i de sveitsiske alper

Engadindalen - den mest kjente langrennskidestinasjonen i Sveits Dette fjellandskapet er kanskje det mest imponerende i Alpene. Uendelig mange skiløyper går gjennom denne høytliggende dalen, og du får gå gjennom rolige sidedaler og over isdekte innsjøer. Du kan teste ut de flottskiløypene til Engadin skimaraton, ....Les mer »