Skip to main content

Algarvekysten weekend

Weekendtur på sykkel langs Algarvekysten i Portugal
- 3 eller 4 overnattinger

Algarve er Portugals sydligste provins og på denne weekendturen kan du oppdage en overraskende rolig og ukjent side av dette vakre kystområdet. På varianten med fire overnattinger sykler du en nydelig etappe fra Albufeira til Algarves livlige hovedstad Faro (hvor trenetters-varianten starter). Herfra videre gjennom naturparken Ria Formosa via yndige, hvitkalkede Tavira og helt frem til grensen til Spania. Og her kan du sykle hele året, når det er kaldt hos oss er det mildt og blidt i Algarve.

Avganger hver dag hele året.
Fire forskjellige sesonger, pluss tillegg for nyttår.

NB!

  • Sender du inn en «bestilling på forespørsel» går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en epost i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

Algarvekysten weekend 3 netter

4 dager Fra 3 800,-

Vakker sykkeltur du kan ta på en langhelg, fra Faro gjennom naturparken Ria Formosa til yndige, hvitkalkede Tavira og ut til Vila Real de Santo António ved grensen til Spania. Weekendtur på sykkel langs Algarvekysten i Portugal - Algarve er Portugals sydligste provins og på vår nye weeke...Les mer

Algarvekysten weekend 4 netter *NY!

5 dager Fra 5 500,-

Weekendtur på sykkel langs Algarvekysten i Portugal - 4 overnattinger - Algarve er Portugals sydligste provins og på vår nye weekendtur kan du oppdage en overraskende rolig og ukjent side av dette vakre kystområdet. Fra Albufeira sykler du en nydelig etappe til Algarves livlige hovedstad...Les mer

  • NRF Logo
  • RGF Logo