Balatonsjøen

Rundt Balatonsjøen på sykkelvennlige veier

Balatonsjøen har alltid vært et populært friluftsområde både for ungarere og tilreisende turister. Sykkelturistene kan glede seg over lett terreng og mange småveier og sykkelveier. Hit kommer man for å bade og seile, se kulturskatter i landsbyene og nyte det gode liv. Etter sykkelturen anbefales en natt eller to i hovedstaden, slik at du på denne turen får oppleve et variert Ungarn - fra stille landsbyidyll til strålende, innholdsrike Budapest.

To hotellkategorier A (4*) og B (3*)
Avganger hver onsdag og lørdag fra 4. april til 31. oktober.

NB!

•    Sender du inn en «bestilling på forespørsel» går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en epost i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
•    Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

 

Balatonsjøen kat. A (4*)

Sykkeltur på egen hånd rundt Balatonsjøen -  kat. A (4*) Balatonsjøen har alltid vært et populært friluftsområde både for ungarere og tilreisende turister. Sykkelturistene kan glede seg over lett terreng og mange småveier og sykkelveier. Hit kommer man for å bade og seile, se kulturskatter ....Les mer »7 dagerfra NOK 7 850

Balatonsjøen kat. B (3*)

Sykkeltur på egen hånd rundt Balatonsjøen - kat. B (3*) Balatonsjøen har alltid vært et populært friluftsområde både for ungarere og tilreisende turister. Sykkelturistene kan glede seg over lett terreng og mange småveier og sykkelveier. Hit kommer man for å bade og seile, se kulturskatter ....Les mer »7 dagerfra NOK 5 950