Mantova - Venezia båt og sykkel Italia

Individuell sykkeltur kombinert med båtferie

Sykkelveien snor seg langs elvene Mincio og Po, mens du sykler om dagen, følger ditt flytende hotell deg på elven. Løypa går i et ennå urørt italiensk landskap og ender opp ved Venezias lagune.
Turen starter i vakre Mantova, hvor du kan beundre Palazzo Ducale og renessansens arkitektur og byutvikling. Deretter sykler du gjennom det åpne landskapet langs elven Po og passerer flotte byer, som for eksempel Ferrara med byggverk fra middelalderen og gamle bymurer. Ferrara blir for øvrig kalt syklenes by. Du kommer også til Adria, med sin antikke greske havn. Byen er kjent for handel med rav og den ga navn til Adriaterhavet. Etter hvert åpenbarer kysten seg og du ruller av gårde i vakker natur mellom daler og laguner. En overnatting i Chioggia, “lille Venezia”, er inkludert – byen som er mest kjent for sitt fiskemarked som du kan besøke i de myke morgentimene.

Avganger: Hver lørdag fra 1. april til 21. oktober. 
Rabatt på de fire første avgangene i april, se under "Priser og reisefakta". 

NB!

  • En "bestilling på forespørsel" går automatisk videre som en bestilling. Hvis du ikke har bestemt deg for å bestille, vennligst ring eller send en epost i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Etter at du har benyttet bestillingsskjemaet må vi kontakte båten for å se om de har ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, noe som kan ta fra et par timer til 3-4 virkedager.

Mantova - Venezia båt og sykkel Italia

Sykkeltur og båtferie i  é n tur Sykkelveien snor seg langs elvene Mincio og Po, og mens du sykler om dagen, følger ditt flytende hotell Ave Maria deg på elven. Løypa går på lettsyklede småveier og sykkelveier, og ender opp i Venezias lagune. Turen starter i vakre ....Les mer »8 dagerfra NOK 12 850

Venezia - Mantova båt og sykkel i Italia

Sykkeltur og båtferie i ett Sykkelveien snor seg langs elvene Mincio og Po, mens du sykler om dagen, følger ditt flytende hotell deg på elven. Løypa går i et ennå urørt italiensk landskap og ender opp i Mantova.  Turen starter i Venezia, og du har en hel dag til å oppdage det vakre, historiske ....Les mer »8 dagerfra NOK 12 850