Skip to main content

Chablis weekend

Chablis weekend individuell sykkeltur

Bourgogne er et grønt og fredfullt område midt i Frankrike, rikt på kunst og kultur, og som du nå kan oppdage i løpet av en langweekend med tre eller fire overnattinger. Her lages Frankrikes, ja kanskje verdens, mest kjente hvitviner; Chablis. Rundt landsbyen med samme navn vil du sykle gjennom vinmarkene som avler druene til denne tørre og mineralrike vinen. Du bor svært behagelig i deluxerom på 3-4*-hoteller. 

Avganger hver dag fra 14. mars til 31. oktober.
To varianter: Tre eller fire overnattinger. 

 

NB!

  • Sender du inn en "bestilling på forespørsel" går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en e-post i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

Chablis weekend 3 netter

4 dager Fra 6 900,-

Weekendtur på sykkel i Bourgogne i Frankrike, mellom Auxerre og Chablis. Chablis weekend individuell sykkeltur - Bourgogne er et grønt og fredfullt område midt i Frankrike, rikt på kunst og kultur, og som du nå kan oppdage i løpet av en langweekend. Her lages Frankrikes, ja kanskje verd...Les mer

Chablis weekend 4 netter *NY!

5 dager Fra 8 850,-

Kort uke på sykkel i Bourgogne i Frankrike, med 4 overnattinger i Auxerre, Chablis og Nitry. Chablis weekend individuell sykkeltur 4 netter - Bourgogne er et grønt og fredfullt område midt i Frankrike, rikt på kunst og kultur, og som du nå kan oppdage i løpet av en kortuke. Her lages Fra...Les mer

  • NRF Logo
  • RGF Logo