Fottur med turleder

Dolomittene med Madonna di Campiglio fottur Italia

Fottur med turleder i Dolomittene og de italienske alpene Dolomittene er en del av Alpene og består av ca. 30 fjellmassiver i det nordlige Italia opp til den østerrikske grensen. Disse kalksteinfjellene er annerledes enn resten av Alpene, her har tidens tann skapt bisarre og ville formasjoner og dalene er kjent for sine ypperlige ....Les mer »

Fottur i Provence og på Rivieraen

Vandring i gruppe i Provence og på den franske riviera Den franske riviera fører tankene hen på ferie, varm sol og strender. Utenfor turistsesongen tilbyr vi nå en ukes gruppetur med lette vandringer som de aller fleste kan klare. Lille, fasjonable Menton ligger lengst øst på rivieraen, kloss inntil grensen til ....Les mer »8 dagerfra NOK 5 650

Mont Blanc rundt fottur med turleder

Fottur rundt Mont Blanc i Frankrike, Sveits og Italia En klassiker blant europeiske fotturer. Mont Blanc er et fjellmassiv fordelt på tre land - Frankrike, Sveits og Italia. Toppen på 4810 moh. er i Frankrike. 6 gådager med daglige opp- og nedstigninger på mellom 700 og 1300 høydemeter gjør at denne turen ....Les mer »