Fottur med turleder

Fellesskap og friske fraspark

Bli med en av våre fjellvante og språkmektige turledere til fantastiske Mont Blanc, Dolomittene eller den franske rivieraen kombinert med små fjellandsbyer i Provence. Gruppen går samlet, og selv om dere ikke kjenner hverandre fra før, blir dere fort en sammensveiset gjeng etter å ha klatret opp en bratt bakke og andpustne nyter den utrolige utsikten over mektige fjell. Du behøver ikke å tenke på veivalget – bare nyte naturen, dra nytte av turlederens lokalkunnskap og glede deg til dagens lunsj i det fri. Bortsett fra et par netter på enkle, sjarmerende fjellstuer på Mont Blanc-turen bor du på komfortable hoteller på alle turene. Og bagasjen din blir naturligvis kjørt fra hotell til hotell.
 

Kart

Dolomittene med Madonna di Campiglio fottur Italia

Fottur med turleder i Dolomittene og de italienske alpene Dolomittene er en del av Alpene og består av ca. 30 fjellmassiver i det nordlige Italia opp til den østerrikske grensen. Disse kalksteinfjellene er annerledes enn resten av Alpene, her har tidens tann skapt bisarre og ville formasjoner og dalene er kjent for sine ypperlige ....Les mer »

Fottur i Provence og på Rivieraen

Vandring i gruppe i Provence og på den franske riviera Den franske riviera fører tankene hen på ferie, varm sol og strender. Utenfor turistsesongen tilbyr vi nå en ukes gruppetur med relativt lette vandringer som de aller fleste kan klare. Lille, fasjonable Menton ligger lengst øst på rivieraen, kloss inntil grensen ....Les mer »8 dagerfra NOK 6 650

Mont Blanc rundt fottur med turleder

Fottur rundt Mont Blanc i Frankrike, Sveits og Italia En klassiker blant europeiske fotturer. Mont Blanc er et fjellmassiv fordelt på tre land - Frankrike, Sveits og Italia. Toppen på 4810 moh. er i Frankrike. 6 gådager med daglige opp- og nedstigninger på mellom 700 og 1300 høydemeter gjør at denne turen ....Les mer »