Fottur på egen hånd

Nyt naturen i ditt eget tempo

Kan det friste med en tur til franske alpelandskap eller Irlands grønne fjell? Til Costa Bravas kyst eller Italias pittoreske landsbyer? Hvis du er glad i naturen, fjellstøvler og frihet, og setter pris på at de praktiske detaljene er organisert for deg, finner du et utvalg av fristende reisemål her. Med detaljerte kart og gode norske eller engelske veibeskrivelser finner du lett frem, og hotellrommet, bagasjen din, og kanskje et varmt måltid venter på deg etter dagens vandring. Du bestemmer selv i hvilket tempo dagsturen går, hvilke severdigheter du besøker og om det blir piknik i det grønne eller en god lunsj på restaurant. 

Å gå tur er menneskets beste medisin (Hippokrates)

Oversiktskart

Amalfikysten individuell fottur

Fottur langs den vakre Amalfikysten i Italia Amalfikysten har i århundrer vært kjent for sin vakre og dramatiske natur og sin rike historie. Lenge før vår tidsregning har mennesker bosatt seg her og i pakt med naturen skapt seg livsgrunnlag. Du kan finne spor etter forgagne tider i arkitektur og kunst i både ....Les mer »

Annecy og de franske alper fottur

På fjelltur i de franske alper Fjellmassivet Les Cols des Aravis ligger ved inngangspartiet til de franske alper, i hjertet av Haute Savoie, like ved Annecysjøen, Megève og Mont Blanc. Du vil gå gjennom det mest spektakulære partiet, gjennom vakre og kjente alpelandsbyer før den fantastiske utsikten over Annecy-sjøen ....Les mer »

Fjellandsbyer i Provence - fottur på egen hånd

Vandringstur fra fjellandsby til fjellandsby i Provence Den vakre Royadalen med sine spesielle og særdeles pittoreske landsbyer ligger nordøst for Nice ved grensen mot Italia, og du vandrer fra landsby til landsby helt ned til Middelhavet. Dagene har inntil 5-7 timers vandring i frodig natur med bratte fjell og skyggefulle kløfter, ....Les mer »

Fra fjell til hav i Pyreneene

Vandring i Pyreneene og ned til Middelhavet Regionen Catalonia har vært delt mellom Spania og Frankrike siden det 16. århundre, men den katalanske kulturen og det katalanske språket lever fremdeles videre. Denne turen starter langt oppe i fjellene , og du vandrer fra landsby til landsb y helt dit hvor Pyreneene stuper ned i Middelhavets ....Les mer »

Fra kyst til kyst i England

Vandringstur fra kyst til kyst i England Til tross for at turens høyeste punkt bare er på 800 moh. får du følelsen av å vandre på fjell og vidde. Du starter ved Irskesjøen og vandrer gjennom tre nasjonalparker i Nord-England – Lake District, Yorkshire Dales og North York Moors – fram til den ....Les mer »

Fottur på Gran Canaria på egen hånd

Til fots langs fredelige stier på Kanariøyene Charterklassikeren Gran Canaria byr på mer enn bare sol og bad. På nordsiden av øya er det et flott terreng for fotturer i åpne landskaper med fantastisk utsyn. Denne fotturen starter i nærheten av Las Palmas, og du vandrer på godt merkede stier på ....Les mer »

Fottur i Irland på egen hånd

Individuell fottur i det grønne Irland The Wicklow Way, Irlands eldste og mest populære vandringsvei, ligger i kort avstand sør for Dublin. Landskapet er en blanding av kulturlandskap med landbruk og små landsbyer og åpne fjellområder med elver og fosser. Fjellområdene gir vide utsyn, men toppene er ikke ....Les mer »7 dagerfra NOK 7 100

Kyst og fjell i Catalonia

Fottur på egen hånd i Catalonia Fottur langs Middelhavet vår og høst er en drøm for mange. Her går du gjennom kystbyer i perioder hvor badegjestene ikke legger beslag på all plass, og livet er litt mer bedagelig. En fottur for deg som ikke ønsker de største utfordringene, og gjerne vil ....Les mer »7 dagerfra NOK 8 000

Kystvandring Costa Brava

Individuell fottur Costa Brava har i lang tid vært et kjent og kjært reisemål for både folk fra Barcelona på korte turer bort fra storbyen og turister langsveifra. Nå kan du få oppleve dette spennende området til fots, og se hva som virkelig skjuler seg bak navnet Costa Brava som betyr ”vill” ....Les mer »

Kystvandring i Portugal - Rota Vicentina

Individuell fottur langs atlanterhavskysten i Portugal Regionen mellom Lisboa og Algarve heter Alentejo. Kysten mot Atlanterhavet er røff og øde, sandyner og klipper, hav og land, sol og vind er blant opplevelsene her. Dette er et av de best bevarte kystlandskapene i Sør-Europa. Lokale myndigheter har tilrettelagt en ....Les mer »7 dagerfra NOK 5 500

Kystvandring Menton - Nice 3 netter

Individuell fottur på den franske riviera mellom Menton og Nice Den franske riviera fører tankene hen på ferie, varm sol og strender. Utenfor den travleste turistsesongen tilbyr vi en tur med to dagers lett vandring langs den vakre kyststripen mellom Menton og Nice.  På to dager stifter du bekjentskap med kjente ....Les mer »4 dagerfra NOK 4 700

Liguria med Cinque Terre

Individuell fottur med valgfri lengde Ligurias dramatiske kyst og vakre bebyggelse er forførerisk for øyet. V år fottur i Liguria og Cinque Terre rett sør for Genova byr på vakker natur og fine, varierte vandringer gjennom pittoreske landsbyer. Her går vi på gamle stier med vid utsikt over Middelhavet. ....Les mer »

Ligurias landsbyer - fottur på egen hånd

Ligurias landsbyer Ligurias kyst er Italias riviera og området bak denne kysten gjemmer mange små perler. Høydepunktene på denne vandringen er de mange fjellandsbyene, som ligger på små fjelltopper straks innenfor kysten, kllistret til fjellsiden, stadig høyere, men sjelden over 1000 meter. Her er gamle ....Les mer »

Fottur på Mallorca på egen hånd

Mallorca fottur på egen hånd Dette er turen for deg som liker å kombinere kulturhistorie med fysisk aktivitet og bademuligheter. Et sydlig alternativ når vi har det kjøligere her i nord. Fjellkjeden Tramuntana i den nordvestlige delen av øya byr på utallige muligheter for fotturer langs vakre mallorcanske ....Les mer »

Fottur på egen hånd rundt Mont Blanc

Rundt Mont Blanc på egen hånd med overnattinger på hoteller* og sovesal** Mont Blanc, det vakreste fjellmassivet i alpene, er en drøm for mange fotturentusiaster. Her vil du oppleve storslått natur med snødekte topper så langt øyet kan se, irrgrønne fjellbeiter, isbreer, gode stier, hyggelige ....Les mer »