Skip to main content

Fra Sør-Tyrol til Verona el. Venezia

Individuell sykkeltur fra Sør-Tyrol til Verona el. Venezia
 

Vår populære sykkeltur fra Brennerpasset i nord til Verona eller Venezia i sør tar deg fra høye fjell til mykt og frodig sletteland, langs mektige elver, den vakre Gardasjøen og til historiske byer som Peschiera, Verona og ev. evig vakre Venezia. Du velger selv om du vil ha seks overnattinger og avslutte turen i Romeo og Julies Verona, eller om du vil fortsette med tre ekstra sykkeldager via Padova og Vicenza helt frem til Venezias lagune.

 

Avganger hver torsdag og fredag fra 2. april til 2. oktober.

Er dere minimum 5 personer, kan det være mulig å starte andre ukedager. Kontakt oss.

NB!

  • Sender du inn en "bestilling på forespørsel" går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en e-post i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

Fra Sør-Tyrol til Verona

Individuell sykkeltur fra Sør-Tyrol til Verona - Vår populære sykkeltur fra Brennerpasset i nord til Verona i sør tar deg fra høye fjell til mykt og frodig sletteland, langs mektige elver, den vakre Gardasjøen og til historiske byer som Peschiera og vår endestasjon Verona. Avganger hver...

Fra Sør-Tyrol til Venezia

Individuell sykkeltur fra Sør-Tyrol til Venezia - Vår populære sykkeltur fra Brennerpasset i nord til Venezia i sør tar deg fra høye fjell til mykt og frodig sletteland, langs mektige elver, den vakre Gardasjøen og til historiske byer som Peschiera, Verona og evig vakre Venezia. Avgan...

  • NRF Logo
  • RGF Logo