Fra Sør-Tyrol til Verona el. Venezia

Fra Sør-Tyrol til Verona eller Venezia
 

Vår nye sykkeltur fra Brennerpasset i nord til Verona eller Venezia i sør tar deg fra høye fjell til mykt og frodig sletteland, langs mektige elver, den vakre Gardasjøen og til historiske byer som Peschiera, Verona og ev. evig vakre Venezia.
Du velger selv om du vil ha seks overnattinger og avslutte turen i Romeo og Julies Verona eller om du vil fortsette med tre ekstra sykkeldager via Padova og Vicenza helt frem til Venezias lagune.

Avganger hver torsdag og fredag fra 5. mai til 23. september
Er dere minimum 5 personer, kan det være mulig å starte andre ukedager. Kontakt oss. 

  • En "bestilling på forespørsel" blir behandlet som en bestilling fra deg. Dersom du ikke har bestemt deg for å bestille, men kun ønsker mer informasjon om en av våre turer, vennligst ring oss eller send en epost i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Etter at du har benyttet bestillingsskjemaet vårt må vi først kontakte hotellene for å se om de har ledig plass på valgte dato, før reisen kan bekreftes. Bestill derfor ikke ev. flyreisen før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, noe som kan ta fra et par timer til 3-4 virkedager.

Sykkeltur på egen hånd fra Sør-Tyrol til Verona

På sykkel fra Innsbruck til Verona Vår sykkelturen fra Brennerpasset i nord til Verona i sør tar deg fra høye fjell til mykt og frodig sletteland, langs mektige elver, den vakre Gardasjøen og til historiske byer som Peschiera og vår endestasjon Verona.    Avganger hver torsdag og fredag fra 6. april ....Les mer »7 dagerfra NOK 8 150

Sykkeltur på egen hånd fra Sør-Tyrol til Venezia

På sykkel fra Innsbruck til Venezia Vår nye sykkeltur fra Brennerpasset i nord til Venezia i sør tar deg fra høye fjell til mykt og frodig sletteland, langs mektige elver, den vakre Gardasjøen og til historiske byer som Peschiera, Verona og evig vakre Venezia.  Avganger hver torsdag og fredag fra 6. april til 22. ....Les mer »10 dagerfra NOK 10 750