På sykkel og til fots Langs kysten

14 turer se alle

Oversikt

Lukten av hav

Hvis du liker sol og hav, men ønsker å bevege deg og virkelig oppleve stedets natur fremfor å ligge pal på en badestrand, vil du elske våre vandrings- og sykkelturer langs kysten. Det gir en egen følelse når du, trøtt i beina etter noen innholdsrike kilometer til fots eller på sykkelsetet, flerrer av deg de svette joggeskoene og kaster deg ut i de svalende bølgene. Er du i tillegg glad i sjømat, har du definitivt valgt rett, for langs kysten ligger ofte fiskerestauranter som tilbyr dagsferske råvarer flankert av lokale, edle dråper, tett i tett.

Turer

Kystvandringer (7 turer)

Vi tilbyr ramsalt kystvandring med sjøsprøyt langs Rota Vicentina i Portugal, lette vandringer med bademuligheter langs Den franske rivieraen, Costa Brava og naturparken Cabo de Gata i Spania, i tillegg til mange andre varianter med en kontrastfylt blanding av fjell og hav. Har du besøkt Baskerland, eller vandret langs tollernes gamle stier i Catalonia? Uansett turvalg får du kilometer på kilometer med vind i håret og lukten av salt sjø mellom badestrender med krystallklart vann, bratte klipper og spektakulære utsiktspunkter over havet. Husk badedrakten, da!

Sykkelturer langs kysten (7 turer)

Med Merlot Reiser kan du blant annet utforske Algarvekysten i Sør-Portugal, som med sitt spesielle lys og smellvakre strender gir unike opplevelser gjennom hele året. På Italias hæl, i Puglia, får du god mat og spennende kultur med Adriater- og Middelhavets asurblå bølger som bakteppe. Lenger nord kan du oppleve Venezias lagune på vei mot Slovenias og Kroatias badebyer. Langs Østersjøkysten i det gamle DDR møter du eviglange, langgrunne strender og områdets ikoniske strandkurver. Og samme hvilken tur du velger – dette er ferie, det skal være enkelt. Vi bestiller hoteller og sykkel, frakter bagasjen din underveis og sørger for gode veibeskrivelser slik at det er lett å finne frem.

Assistanse

Bagasjetransport
Alle våre turer fra hotell til hotell inkluderer bagasjetransport: Sett fra deg kofferten i resepsjonen på morgenen og finn den igjen på neste hotell på ettermiddagen. Å være på tur uten å måtte dra på kilo med bagasje utgjør en stor forskjell. Vi sa jo at dette skulle være enkelt!

 

Ikke helt på egen hånd
Selv om vi selger turer “på egen hånd” er du jo selvfølgelig ikke helt det: Overnattingene? Bestilt og betalt. Bagasjen? Den bringer vi til neste hotell. Hvilken vei? Følg skiltene, kartene, veibeskrivelsen eller GPS’en. Alt du trenger å gjøre er å nyte landskapet i trygg forvissning om at vi sørger for alt det praktiske. Enkelt, ikke sant?

 

Trenger du hjelp?
Vi organiserer turen din med omhu for å forhindre uhell. Hvis du allikevel skulle få et problem, har du et telefonnummer å ringe 7 dager i uken. Ring, så får du hjelp.

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk