Sykkel- og fotturer i Europa Merlot Reiser 2022

67 turer se alle

OVERSIKT

Den langsomme reisen for alle

Vi i Merlot Reiser har over 25 års erfaring med å organisere sykkel- og fotturer. Våre turer går på stier og landeveier, i høyden og i lavlandet, langs kyst eller i fjell i de vakreste delene av Europa. Et bredt utvalg destinasjoner og ulike vanskelighetsgrader gjør det enkelt å finne en tur som er egnet for nettopp deg. Du reiser på egen hånd – velger selv din egen ankomstdato, ditt eventuelle turfølge og går eller sykler i ditt eget tempo – men du er allikevel ikke alene:

Bekymringsfri ferie

På en Merlot-tur er overnattingene bestilt, og bagasjen din venter på deg etter endt dagsetappe. Kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og lokale merkinger hjelper deg med å finne veien. Du trenger bare å nyte landskapet, i trygg forvissning om at vi sørger for alt det praktiske. Ved eventuelle uforutsette hendelser har du alltid et telefonnummer du kan ringe.

Turer

Sykkelturer (37 turer)

Turer i lett terreng som passer for de fleste. Vi gjør det enkelt for deg – vi bestiller overnattinger, en sykkel eller el-sykkel tilpasset høyden din, og tar oss av bagasjetransport dersom du sykler fra hotell til hotell. I tillegg får du kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og ellers alt du trenger av praktisk informasjon for turen.
Les mer om sykkelturer

Båt & sykkel (4 turer)

Sykkelturer langs elver og kanaler med overnatting på et flytende hotell som følger deg. Om bord treffer du mannskap og medsyklister fra ulike land. Du kan velge å sykle på egen hånd med kart og veibeskrivelse eller i gruppe sammen med en turleder. Hvis du en dag ikke ønsker å sykle, blir du bare igjen på båten. Du får helpensjon med god mat og drikke og mulighet til avslapning på dekk etter hver etappe.
Les mer om båt & sykkel

Fotturer (13 turer)

Turer for deg som som ønsker å oppdage nye steder sakte, enten du foretrekker lettgåtte kystvandringer eller fjellturer med litt høyere puls. Uansett valg gjør vi det enkelt for deg – vi bestiller overnattinger og tar oss av bagasjetransport. I tillegg får du kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og ellers alt du trenger av praktisk informasjon for turen.
Les mer om fotturer

Pilegrimsvandringer (13 turer)

Camino de Santiago består av mange ruter, hver med sine særegenheter, men som alle leder frem til den endelige destinasjonen – katedralen i Santiago de Compostela, vokter av apostelen Jakobs relikvier. Om du vandrer i Frankrike, Spania eller Portugal, gjør vi det uansett enkelt for deg – vi bestiller overnatting og tar oss av bagasjetransporten. I tillegg får du kart, veibeskrivelser, GPS-spor og ellers alt du trenger av praktisk informasjon for turen.
Les mer om pilegrimsvandringer

 

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk