På tur med Merlot Reiser På egen hånd, men ikke alene

61 turer se alle

Turer

På egen hånd (57 turer)

Våre individuelle sykkel- og fotturer har alt som skal til for at du skal trives. Velg tur, reisefølge og avgangsdato. Turene har forskjellige vanskelighetsgrad, mulige avgangsdatoer er alt fra hver dag til en gang i uka, og turfølge velger du fra øverste hylle; din ektefelle, barnebarn, svigerforeldre, kollegaer fra jobben, venner i nabolaget, eller kanskje du ønsker deg tid for deg selv? Uansett valg gir denne ferieformen deg mye frihet, men vit at du allikevel ikke er alene. På en Merlot-tur er overnattinger og ev. sykler bestilt, og bagasjen din venter på deg etter endt dagsetappe. Kart, gode veibeskrivelser, gps-spor og lokale merkinger hjelper deg med å finne veien. Ved eventuelle uforutsette hendelser, har du alltid et telefonnummer du kan ringe. Alt du trenger å gjøre er å nyte landskapet, i ubekymret forvissning om at vi sørger for alt det praktiske.  Merlot Reisers individuelle turer skaper trygghet og gode reiseopplevelser innenfor de rammene du selv har valgt.

Sammen med andre (4 turer)

På våre båt & sykkelturer ønsker turleder, kapteinen og mannskapet deg og de andre deltakerne varmt velkommen ombord. I starten kjenner du kanskje få eller ingen, men det forandrer seg fort. Å velge sykkel- og båtferie betyr å møte mennesker som deler den samme nysgjerrigheten og lidenskapen for langsom ferie, utenfor allfarvei, i selskap med god mat og drikke. Selv om du fort blir en del av gruppen velger du allikevel selv om du ønsker å sykle på egen hånd etter veibeskrivelse, eller om du vil følge turlederen sammen med andre i gruppen. Deltakerne kommer fra mange land, så her må du være forberedt på å bruke engelsk eller andre språk du måtte kunne. Ved turslutt er dere mest sannsynlig blitt en godt sammensveiset gjeng, og du har nok plukket med deg en ny glose eller to!

 

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk