Tid til ro og ettertanke Pilegrimsvandringer

13 turer se alle

Oversikt

Slik fungerer det

Vi gjør det enkelt for deg: Du reiser på egen hånd, men vi bestiller overnattinger og tar oss av bagasjetransport. I tillegg får du kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og ellers alt du trenger av praktisk informasjon for turen.

Den mest berømte veien i verden

Camino de Santiago består av mange ruter, hver med sine særegenheter, men som alle leder frem til den endelige destinasjonen: Katedralen i Santiago de Compostela, vokter av apostelen Jakobs relikvier. Gjennom det grønne Frankrike over Pyreneene til Galicia, fra Atlanterhavskysten i Portugal til Spania, fra fjellene til det milde åkerlandskapet og elvene i innlandet, fra yndige middelalderlandsbyer til livlige, moderne byer; landskapet skifter fra dag til dag. Etter hvert som du går, blir veien målet og du kan finne fred og tid til ettertanke. Ta en titt på våre reiseforslag, bli inspirert og finn en pilegrimsvandring som passer for akkurat deg. ¡Buen Camino!

Turer

Camino Francés - Den franske veien (5 turer)

Camino Francés, eller Den franske veien, er den mest berømte Camino de Santiago: den begynner ved foten av Pyreneene og krysser Nord-Spania for å ende i den hellige byen Santiago de Compostela. En vandring gjennom fantastiske skatter som byen Pamplona, ​​den praktfulle katedralen i Burgos, vinregionen La Rioja eller Templar-slottet i Ponferrada. Gå i ditt eget tempo gjennom fjellområder, fredelige landskaper og bølgende åser, i trygg forvissning om at vi ordner med alt det praktiske.

Via Podiensis - ruten i Frankrike (6 turer)

Ruten starter i Le Puy, i nærheten av Lyon, og ender ved foten av Pyreneene, i St. Jean-Pied-de-Port. Her kan du slutte deg til Den franske veien som fortsetter gjennom Nord-Spania til Santiago de Compostela. For naturelskere er Le Puy-ruten kanskje den vakreste pilegrimsveien: Langs den nasjonale vandreruta går du over det høye Aubrac-platået i Sentralmassivet, gjennom vulkansk landskap, og deretter ned i det fruktbare lavlandet, langs elver gjennom grønne enger og eventyraktige landsbyer.

Camino Portugués - Den portugisiske veien (2 turer)

Den portugisiske pilegrimsveien er et godt alternativ dersom du ønsker en mindre bevandret pilegrimsvei til Santiago de Compostela. Fra sjarmerende Porto forlater veien Atlanterhavskysten og snor seg gjennom det vakre landskapet med frodige skoger, vinmarker, terrasserte åkre, søvnige landsbyer og fargerike byer over grensen til Spania. Veien består av to deler, som fint kan slås sammen dersom du er så heldig å ha to uker til rådighet.

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk