På sykkel Sammen med andre

67 turer se alle

Sykkeltur med reiseleder

Delt glede er dobbelt glede

Sosialt samvær med latter og hyggelige måltider er hva du kan forvente deg på disse turene. Selv om du velger tryggheten med en gruppetur, kan du følge ditt eget tempo på koselige, små landeveier og sykkelstier. Reiselederen følger med og legger til rette, både med omvisninger, herlige pikniker i det grønne og hva du ellers måtte trenge underveis. Du kan glede deg til f.eks. vinsmaking, olivengård, byvandring og historiske og kulturelle severdigheter. Og ikke minst, sykkeldager i vakker natur, gjennom små, gamle landsbyer med lokal byggeskikk, åpne kulturlandskap og svale skoger. Ferien kan nytes med alle sanser; dufter, lyder og farger kommer nært på fra et sykkelsete.

Båt & sykkel

Fri flyt i ferien

På våre båt & sykkelturer ønsker turleder, kapteinen og mannskapet deg og de andre deltakerne varmt velkommen om bord. I starten kjenner du kanskje få eller ingen, men det forandrer seg fort. Å velge sykkel- og båtferie betyr å møte mennesker som deler den samme nysgjerrigheten og lidenskapen for langsom ferie, utenfor allfarvei, i selskap med god mat og drikke. Selv om du fort blir en del av gruppen, velger du allikevel selv om du ønsker å sykle på egen hånd etter veibeskrivelse, eller om du vil følge turlederen sammen med andre i gruppen. Deltakerne kommer fra mange land, så her må du være forberedt på å bruke engelsk eller andre språk du måtte kunne. Ved turslutt er dere mest sannsynlig blitt en godt sammensveiset gjeng, og du har nok plukket med deg en ny glose eller to!

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk