På tur med Merlot Reiser Sykkelturer

37 turer se alle

Oversikt

Slik fungerer det

Du reiser på egen hånd, men vi gjør det enkelt for deg – vi bestiller overnattinger,  en sykkel tilpasset høyden din, og bagasjetransport dersom du sykler fra hotell til hotell. I tillegg får du kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og ellers alt du trenger av praktisk informasjon om turen.

Om turene

Turene går stort sett i lett terreng som passer for de fleste, og er merket med vanskelighetsgrader fra enkel til utfordrende. Hybridsykkel er alltid inkludert, men du har også mulighet til å oppgradere til el-sykkel om du ønsker det. «Den langsomme reisen» handler om å bruke god tid på dagsetappene og å nyte landskapet mens du tar imot nye opplevelser og impulser fra sykkelsetet.

Turer
Assistanse

Bagasjetransport
Alle våre turer fra hotell til hotell inkluderer bagasjetransport: Sett fra deg kofferten i resepsjonen på morgenen og finn den igjen på neste hotell på ettermiddagen. Å sykle uten å måtte dra på kilo med bagasje utgjør en stor forskjell. Vi sa jo at dette skulle være enkelt!

 

Ikke helt på egen hånd
Selv om vi selger turer “på egen hånd” er du jo selvfølgelig ikke helt det: Sykkelen? Den får du på stedet. Overnattingene? Bestilt og betalt. Bagasjen? Den bringer vi til neste hotell. Hvilken vei? Følg skiltene, kartene, veibeskrivelsen eller GPS-en. Alt du trenger å gjøre er å nyte landskapet i trygg forvissning om at vi sørger for alt det praktiske. Enkelt, ikke sant?

 

Trenger du hjelp?
Vi organiserer turen din med omhu for å forhindre uhell. Hvis du allikevel skulle få et problem, har du et telefonnummer du kan benytte hver dag hele uka. Ring, så får du hjelp.

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk