Skip to main content

Langrenn

På sporet i Italia

Sør-Tyrol i Dolomittene kan friste med over 200 km preparerte langrennsløyper, hvorav 150 km er forbundet med hverandre. Det er i dette området de to velkjente skirennene Marcialonga og Toblach-Cortina arrangeres årlig. Hver dag vil du kunne velge blant flere løyper, mens bagasjen din fraktes fra hotell til hotell. Turene er valgt med tanke på at alle, både erfarne og mindre erfarne skigåere, skal ha glede av dem. Ofte kan du korte ned eller forlenge dagsetappen i forhold til egen form og eget ønske. I sesong blir løypene vedlikeholdt daglig, og det er muligheter for både deg som går klassisk og for deg som skøyter. Langs flere av løypene ligger det koselige gjestestuer som serverer varm lunsj og noe å drikke.

Fulltekstsøk
Cortina d'Ampezzo – Sillian/Lienz

Cortina d'Ampezzo – Sillian/Lienz

Denne langrennsturen kan friste med to land, et unikt vinterparadis og perfekt preparerte løyper. Fra glamorøse Cortina d’Ampezzo via langrennsparadiset Toblach til skisentrumet Sillian, og middelalderbyen Lienz i Østerrike.

Fullt Les mer
Langrennstur i Sør-Tyrol

Sør-Tyrol

Sør-Tyrol i Dolomittene kan friste med over 200 km preparerte langrennsløyper. Gjennom et vakkert vinterlandskap fra Sexten til Toblach har du flere løypevalg, mens bagasjen fraktes fra hotell til hotell.

Fullt Les mer
Snakk med en reiseekspert