Moseldalen

Sykkeltur i Moseldalen på egen hånd

”Sol og vinranker er Moselfolkets liv”, sies det. Og i denne landsdelen med Tysklands beste klima ønskes glade syklister hjertelig velkommen til å nyte både sola, vinrankene, det vakre landskapet og den gode vinen.
Dalen er lun og gjestfri og har tiltrukket seg besøkende i flere tusen år. Elven Mosel, eller Moselle som franskmennene kaller den, bukter seg gjennom dalen, med landsbyer og bratte, endeløse vinmarker i åsene på hver side. Vi tilbyr to varianter: Den lengste turen starter i Metz, i regionen Lorraine i det nordøstlige Frankrike, og tar deg via Luxembourg videre inn i Tysklands eldste by, Trier, grunnlagt i år 16 f.Kr. Her starter den korte varianten, og på gode sykkelveier med lette nedoverbakker bringer sykkelen deg videre forbi borger og vingårder, kirker og klostre frem til turens endemål, Koblenz, hvor Mosel og Rhinen renner sammen. 
På de fleste avganger kan du også velge å forlenge turen med to sykkeldager langs Rhinen til Mainz. 

 

Avganger
Moseldalen 7 netter: Hver fredag og lørdag fra 31. mai til 14. september.
Moseldalen 5 netter: Hver dag fra 27. april til 5. oktober.

NB!

• Sender du inn en «bestilling på forespørsel» går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en epost i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
• Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Moseldalen 7 overnattinger - sykkeltur på egen hånd

Sykkeltur fra Metz til Koblenz Turen starter i regionen Lorraine i nord-østre Frankrike, og vi følger elven Mosel helt fram til Koblenz i Tyskland. Gode sykkelveier og lette nedoverbakker bringer deg forbi borger og vingårder, kirker og klostre, landsbyer og litt større byer som Metz, Trier og Koblenz. Med sykkelen ruller ....Les mer »

Moseldalen 5 overnattinger - sykkeltur på egen hånd

Sykkeltur fra Trier til Koblenz Turen starter i Trier i Tyskland, og vi følger elven Mosel helt nord til Koblenz. Gode sykkelveier og lette nedoverbakker bringer deg forbi borger og vingårder, kirker og klostre, landsbyer og litt større byer som Zell og Cochem. Med sykkelen ruller du fredelig gjennom det vakre og ....Les mer »