Moseldalen

Sykkeltur i Moseldalen på egen hånd

”Sol og vinranker er Moselfolkets liv”, sies det. Og i denne landsdelen med Tysklands beste klima ønskes glade syklister hjertelig velkommen til å nyte både sola, vinrankene, det vakre landskapet og den gode vinen.
Dalen er lun og gjestfri og har tiltrukket seg besøkende i flere tusen år. Elven Mosel, eller Moselle som franskmennene kaller den, bukter seg gjennom dalen, med landsbyer og bratte, endeløse vinmarker i åsene på hver side. Vi tilbyr to varianter: Den lengste turen starter i Metz, i regionen Lorraine i det nordøstlige Frankrike, og tar deg via Luxembourg videre inn i Tysklands eldste by, Trier, grunnlagt i år 16 f.Kr. Her starter den korte varianten, og på gode sykkelveier med lette nedoverbakker bringer sykkelen deg videre forbi borger og vingårder, kirker og klostre frem til turens endemål, Koblenz, hvor Mosel og Rhinen renner sammen. 
På de fleste avganger kan du også velge å forlenge turen med to sykkeldager langs Rhinen til Mainz. 

 

Avganger
Moseldalen 7 netter: Hver fredag og lørdag fra 12. mai til 30. september.
Moseldalen 5 netter: Hver dag fra 14. april til 8. oktober.

NB!

  • En "bestilling på forespørsel" går automatisk videre som en bestilling. Hvis du ikke har bestemt deg for å bestille, vennligst ring eller send en epost i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Etter at du har benyttet bestillingsskjemaet må vi kontakte hotellene for å se om de har ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke ev. flyreisen før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, noe som kan ta fra et par timer til 3-4 virkedager.

Moseldalen 7 overnattinger - sykkeltur på egen hånd

Sykkeltur fra Metz til Koblenz Turen starter i regionen Lorraine i nord-østre Frankrike, og vi følger elven Mosel helt fram til Koblenz i Tyskland. Gode sykkelveier og lette nedoverbakker bringer deg forbi borger og vingårder, kirker og klostre, landsbyer og litt større byer som Metz, Trier og Koblenz. Med sykkelen ruller ....Les mer »8 dagerfra NOK 7 750

Moseldalen 5 overnattinger - sykkeltur på egen hånd

Sykkeltur fra Trier til Koblenz Turen starter i Trier i Tyskland, og vi følger elven Mosel helt nord til Koblenz. Gode sykkelveier og lette nedoverbakker bringer deg forbi borger og vingårder, kirker og klostre, landsbyer og litt større byer som Zell og Cochem. Med sykkelen ruller du fredelig gjennom det vakre og ....Les mer »6 dagerfra NOK 6 100