Skip to main content

Moseldalen

Sykkeltur i Moseldalen på egen hånd

”Sol og vinranker er Moselfolkets liv”, sies det. Og i denne landsdelen med Tysklands beste klima ønskes glade syklister hjertelig velkommen til å nyte både sola, vinrankene, det vakre landskapet og den gode vinen.
Dalen er lun og gjestfri og har tiltrukket seg besøkende i flere tusen år. Elven Mosel, eller Moselle som franskmennene kaller den, bukter seg gjennom dalen, med landsbyer og bratte, endeløse vinmarker i åsene på hver side. Vi tilbyr to varianter: Den lengste turen starter i Metz, i regionen Lorraine i det nordøstlige Frankrike, og tar deg via Luxembourg videre inn i Tysklands eldste by, Trier, grunnlagt i år 16 f.Kr. Her starter den korte varianten, og på gode sykkelveier med lette nedoverbakker bringer sykkelen deg videre forbi borger og vingårder, kirker og klostre frem til turens endemål, Koblenz, hvor Mosel og Rhinen renner sammen. 
På de fleste avganger kan du også velge å forlenge turen med to sykkeldager langs Rhinen til Mainz. 

Avganger:
Moseldalen 7 netter: Hver fredag og lørdag fra 29. mai til 5. september.
Moseldalen 5 netter: Hver dag fra 30. april til 4. oktober.

NB!

  • Sender du inn en "bestilling på forespørsel" går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en e-post i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

Moseldalen 7 netter

8 dager Fra 9 500,-

Sykkelturen starter i regionen Lorraine i Frankrike og etter første dags sykling er du kommet til Luxembourg. Neste dag sykler du inn i Tyskland, hvor du skal forbli resten av turen i det du følger elven Mosel nordover til Koblenz. Vi sørger for bagasjetransport mens du sykler. Sykkeltur fra Me...Les mer

Moseldalen 5 netter

Sykkelturen starter i Trier i Tyskland, og du følger elven Mosel nordover til Koblenz. Gode sykkelveier og lette nedoverbakker bringer deg forbi borger og vingårder, kirker og klostre, landsbyer og litt større byer som Zell og Cochem. Vi sørger for bagasjetransport mens du sykler. Sykkeltur fra...

  • NRF Logo
  • RGF Logo