Skip to main content

Normandie & Mont-Saint-Michel

På sykkel fra Bayeux til Mont-Saint-Michel.

Kystsykling blandet med historiske severdigheter. Her kan du se Bayeux-teppet, landingsstrendene fra D-dagen og Mont-Saint-Michel, Frankrikes mest berømte kloster. Derimellom kan du smake på Normandies kjente produkter; ost, eplesider, calvados og havets frukter i mange varianter. Glem ikke å ta med badedrakten, for her er det mange steder å kaste seg i bølgene. Norske vikinger bosatte seg her på 800- og 900-tallet og nå er vi tilbake, denne gangen på sykkel.

Avgang hver mandag og lørdag fra 1. april til 15. oktober.
Det er også mulig å starte andre dager mot et tillegg i pris på kr 500 pr. person. Kontakt oss.
Gruppe på min. 4 personer kan også starte på andre dager uten tillegg i pris.

NB!

• Sender du inn en «bestilling på forespørsel» går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en epost i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
• Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

Normandie & Mont Saint-Michel A (3*+)

8 dager Fra 13 100,-

På sykkel fra Bayeux til Mont Saint-Michel. - Kystsykling blandet med historiske severdigheter. Her kan du se Bayeux-teppet, landingsstrendene fra D-dagen og Mont Saint-Michel, Frankrikes mest berømte kloster. Derimellom kan du smake på Normandies kjente produkter; ost, eplesider, calva...Les mer

Normandie & Mont Saint-Michel B (2-3*)

8 dager Fra 11 200,-

Sykkeltur i Normandie. På sykkel fra Bayeux til Mont Saint-Michel. - Kystsykling blandet med historiske severdigheter. Her kan du se Bayeux-teppet, landingsstrendene fra D-dagen og Mont Saint-Michel, Frankrikes mest berømte kloster. Derimellom kan du smake på Normandies kjente produkter...Les mer

  • NRF Logo
  • RGF Logo