Skip to main content

Oslo - Sandefjord

Individuell sykkeltur fra Oslo til Sandefjord

Gjør klar din egen sykkel og bli med Merlot Reiser på en enkel 4-dagers sykkeltur! Turen går fra Oslo, vestover langs de mest sykkelvennlige veiene gjennom Asker og Bærum til Drammen og videre sørover gjennom det gamle Vestfold. Underveis ledes du av vår veibeskrivelse eller GPS-app. Velg selv hvilken dato i løpet av sommersesongen som passer deg, og hvis du er fleksibel, kan du se an været og kaste deg på vår sykkeltur på kort varsel. Hver dag byr på kulturopplevelser, bademuligheter og reker på bryggekanten. Tråkk på gjennom kulturlandskapet med vind i håret og sol i blikket på din egen sykkel. Her er lett terreng i et varierende landskap. 

Avgang hver dag fra 15. mai til 31. august 2020
 

To kategorier: Kat. A har oppgradert hotell i Sandefjord m/2-retters middag inkl. 

 

NB!

  • Sender du inn en "bestilling på forespørsel" går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en e-post i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

Oslo - Sandefjord

Individuell sykkeltur fra Oslo til Sandefjord - Gjør klar din egen sykkel og bli med Merlot Reiser på en enkel 4-dagers sykkeltur! Turen går fra Oslo, vestover langs de mest sykkelvennlige veiene gjennom Asker og Bærum til Drammen og videre sørover gjennom det gamle Vestfold. Underveis...

Oslo - Sandefjord kat. A

Individuell sykkeltur fra Oslo til Sandefjord kat. A - Gjør klar din egen sykkel og bli med Merlot Reiser på en enkel 4-dagers sykkeltur! Turen går fra Oslo, vestover langs de mest sykkelvennlige veiene gjennom Asker og Bærum til Drammen og videre sørover gjennom det gamle Vestfold. Unde...

  • NRF Logo
  • RGF Logo