Skip to main content

Oslofjorden rundt

Individuell sykkeltur Oslofjorden rundt

Dette er vårt mest kortreiste produkt. Ta med deg sykkelen og la deg overraske og sjarmere av Oslofjordens mange små perler som Åsgårdstrand, Son, Hvitsten og Drøbak. Vi lar deg også bli bedre kjent med Drammen, Norges eldste by Tønsberg, hvalfangerbyen Sandefjord og den godt bevarte gamlebyen i Fredrikstad. Vi tilbyr to hotellkategorier, A (3 og 4*) og B (3*), og du kan velge mellom fem og seks overnattinger. 

Avgang hver mandag fra 27. mai til 9. september 2019
Avgang hver søndag fra 16. juni til 4. august 2019

NB!

  • Sender du inn en "bestilling på forespørsel" går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en e-post i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

  • NRF Logo
  • RGF Logo