Pilegrimsturer i Portugal og Spania

Den portugisiske pilegrimsveien til Santiago de Compostela


Ønsker du en mindre bevandret pilegrimsvei frem til Santiago de Compostela enn den klassiske spanske, anbefaler vi Den portugisiske veien. Den har to etapper og begynner i den sjarmerende byen Porto, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt historiske sentrum. Veien forlater Atlanterhavskysten til fordel for Nord-Portugals grønne landskap, og den passerer godt bevarte landsbyer som Barcelos og Ponte da Lima, samt flere romerske broer.
Grensebyen Tui, som ligger på den spanske siden ved elvebredden til Miñoelven, markerer enden på del 1 og begynnelsen på del 2. De resterende 100 km frem til Santiago går gjennom daler og skogsområder, ut til kysten ved Arcade, og gjennom vindistriktet Rías Baixas, som er kjent for hvitvinen Albariño.


Avganger hver dag hele året.
 

NB!

  • Sender du inn en "bestilling på forespørsel" går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en e-post i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Den portugisiske pilegrimsveien til Santiago del 1

Pilegrimsvandring fra Porto til Tui Veien fra Porto til Santiago de Compostela består av to etapper, og del 1 starter i den sjarmerende byen Porto, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt historiske sentrum. Veien forlater Atlanterhavskysten til fordel for Nord-Portugals grønne landskap, og den passerer godt bevarte ....Les mer »8 dagerfra NOK 8 600

Den portugisiske pilegrimsveien til Santiago del 2

Pilegrimsvandring fra Tui til Santiago de Compostela Veien fra Tui til Santiago de Compostela starter i grensebyen Tui, som ligger på den spanske siden ved elvebredden til Miñoelven. De resterende 100 km frem til Santiago går gjennom daler og skogsområder, ut til kysten ved Arcade, og gjennom vindistriktet Rías Baixas, ....Les mer »8 dagerfra NOK 8 600