Skip to main content

Pilegrimsturer i Portugal og Spania

Den portugisiske pilegrimsveien til Santiago de Compostela

Ønsker du en mindre bevandret pilegrimsvei frem til Santiago de Compostela enn den klassiske spanske, anbefaler vi den portugisiske veien. Den har to etapper og begynner i den sjarmerende byen Porto, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt historiske sentrum. Veien forlater Atlanterhavskysten til fordel for Nord-Portugals grønne landskap, og den passerer godt bevarte landsbyer som Barcelos og Ponte da Lima, samt flere romerske broer.
Grensebyen Tui, som ligger på den spanske siden ved elvebredden til Miñoelven, markerer enden på del 1 og begynnelsen på del 2. De resterende 100 km frem til Santiago går gjennom daler og skogsområder, ut til kysten ved Arcade, og gjennom vindistriktet Rías Baixas, som er kjent for hvitvinen Albariño.

Avgang hver dag hele året.

NB!

  • Sender du inn en "bestilling på forespørsel" går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en e-post i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

Del 1: Porto - Tui

Du kan gå den portugisiske pilegrimsveien fra Porto til Santiago de Compostela. Den portugisiske pilegrimsveien del 1 går fra Porto til Tui og varer i 8 dager. Merlot Reiser tilbyr overnattinger på hoteller og bagasjetransport underveis. Pilegrimsvandring fra Porto til Tui - Veien fra Po...

8 dager Fra 9 350,- Les mer

Del 2: Tui - Santiago de Compostela

Du kan gå den portugisiske pilegrimsveien fra Porto til Santiago de Compostela. Den portugisiske pilegrimsveien del 2 går fra Tui til Santiago de Compostela og varer i 8 dager. Merlot Reiser tilbyr overnattinger på hoteller og bagasjetransport underveis. Pilegrimsvandring fra Tui til Santiago d...

8 dager Fra 9 400,- Les mer
  • NRF Logo
  • RGF Logo