Pilegrimsturer i Portugal og Spania

Den portugisiske pilegrimsveien til Santiago de Compostela


Ønsker du en mindre bevandret pilegrimsvei frem til Santiago de Compostela enn den klassiske spanske, anbefaler vi Den portugisiske veien. Den har to etapper og begynner i den sjarmerende byen Porto, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt historiske sentrum. Veien forlater Atlanterhavskysten til fordel for Nord-Portugals grønne landskap, og den passerer godt bevarte landsbyer som Barcelos og Ponte da Lima, samt flere romerske broer.
Grensebyen Tui, som ligger på den spanske siden ved elvebredden til Miñoelven, markerer enden på del 1 og begynnelsen på del 2. De resterende 100 km frem til Santiago går gjennom daler og skogsområder, ut til kysten ved Arcade, og gjennom vindistriktet Rías Baixas, som er kjent for hvitvinen Albariño.


Avganger hver dag hele året.

Ved bestilling av individuell tur gjør vi oppmerksom på at dette skjer "på forespørsel". Selv om du får en automatisk generert bekreftelse fra vårt bestillingssystem, må vi først kontakte hotellene for å se om de faktisk har plass på valgte dato, før reisen kan bekreftes. Bestill derfor ikke ev. fly på egen hånd før du har fått en endelig bekreftelse fra oss.

Den portugisiske pilegrimsveien til Santiago del 1

Pilegrimsvandring fra Porto til Tui Veien fra Porto til Santiago de Compostela består av to etapper, og del 1 starter i den sjarmerende byen Porto, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt historiske sentrum. Veien forlater Atlanterhavskysten til fordel for Nord-Portugals grønne landskap, og den passerer godt bevarte ....Les mer »8 dagerfra NOK 7 950

Den portugisiske pilegrimsveien til Santiago del 2

Pilegrimsvandring fra Tui til Santiago de Compostela Veien fra Tui til Santiago de Compostela starter i grensebyen Tui, som ligger på den spanske siden ved elvebredden til Miñoelven. De resterende 100 km frem til Santiago går gjennom daler og skogsområder, ut til kysten ved Arcade, og gjennom vindistriktet Rías Baixas, ....Les mer »8 dagerfra NOK 8 150