Skip to main content

Provence - langs vinruten

Individuell sykkeltur i Provence - langs vinruten

Vin, vin, og mere vin!
Provence er viden kjent for sitt vakre, duvende landskap. Det er som et lappeteppe av vinranker og olivenlunder, forgylt med pittoreske landsbyer, med det mektige fjellet Mont Ventoux som kulisse. Regionen Provence produserer over 1000 vintyper, så her kan du kombinere dine to favoritthobbyer; sykling og vinsmaking! Få med deg minst én markedsdag i en av landsbyene, da selges alt du kan tenke deg av provençalske godbiter fra omkringliggende gårder. Du kan få smake lokal mat, se på livet og lukte på duftende såper, oljer og lavendel. Terrenget er småkupert, men lettsyklet, og med dagsetapper på omkring 30 km har du god tid til å bli kjent med «la joie de vivre», provençalernes livsglede.

Avganger hver dag fra 01. mars til  15. november 2020.

Vi tilbyr to forskjellige hotellkategorier - A og B, hvor A har høyere standard enn B.

03 -22. juli er det en stor teaterfestival i Avignon. Om du bestiller ekstranetter i Avignon i denne periden vil du bli innlosjert i Villeneuve-les-Avignon, nabolandsbyen som ligger rett på andre siden av Rhone-elven. Det går shuttlebuss til Avignon sentrum.

NB!

  • Sender du inn en «bestilling på forespørsel» går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en epost i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

Provence - langs vinruten kat. A (3-4*)

6 dager Fra 10 850,-

Individuell sykkeltur i Provence - langs vinruten kat. A (3-4 *- hoteller) - Vin, vin, og mere vin! Provence er viden kjent for sitt vakre, duvende landskap. Det er som et lappeteppe av vinranker og olivenlunder, forgylt med pittoreske landsbyer, med det mektige fjellet Mont Ventoux som...Les mer

Provence - langs vinruten kat. B (2-3*)

6 dager Fra 9 450,-

Individuell sykkeltur i Provence - langs vinruten kat. B (2-3*- hoteller) - Vin, vin, og mere vin! Provence er viden kjent for sitt vakre, duvende landskap. Det er som et lappeteppe av vinranker og olivenlunder, forgylt med pittoreske landsbyer, med det mektige fjellet Mont Ventoux som...Les mer

  • NRF Logo
  • RGF Logo