Slik fungerer det Assistanse

Oversikt

Bekymringsfri ferie

På en Merlot-tur er overnattingene bestilt og bagasjen din venter på deg etter endt dagsetappe. Kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og lokale merkinger hjelper deg med å finne veien. Du trenger bare å nyte landskapet, i trygg forvissning om at vi sørger for alt det praktiske. Ved eventuelle uforutsette hendelser, har du alltid et telefonnummer du kan ringe.

Assistanse

Bagasjetransport

Alle våre turer hvor du går eller sykler fra sted til sted inkluderer bagasjetransport. Sett bagasjen i resepsjonen om morgenen, og du finner den igjen på neste overnattingssted når du kommer frem om ettermiddagen. Å bare kunne konsentrere seg om å nyte terrenget med kun det du trenger av bagasje for dagen, gir en deilig følelse av frihet. La skuldrene få fri, la sykkelen bære kun det mest nødvendige, og når kvelden kommer vil du allikevel kjenne på den gode tretthetsfølelsen i beina, mens du tenker tilbake på dagens etappe.

Informasjonsmateriale

I Merlot Reiser har vi alltid hatt fokus på betydningen av kvalitet i informasjonsmaterialet du mottar for å gjennomføre turen. Det være seg praktisk informasjon, veibeskrivelser, kart og GPS-spor. Vi tester materialet regelmessig og på flere av våre turer har vi laget egne norske veibeskrivelser. Kart, veibeskrivelse, GPX-filer og informasjon om hvordan du bruker din egen smarttelefon som GPS, får du av oss. Bruk gjerne alle tre samtidig når du er ute på tur, det gir ekstra trygghet. I tillegg finner du ofte lokale skilt og merkinger som gjør deg sikker på at du er på rett vei.

Hjelp underveis

Vi organiserer turen din med omhu for å forhindre uhell. Hvis du allikevel skulle få et problem, har du et telefonnummer du kan benytte hver dag hele uka. Ring, så får du hjelp.

Kontaktinformasjon

Merlot Reiser

Tlf.: +47 22404747

E-post: info@merlot.no

 

Postadresse: Pilestredet Park 15, 0176 Oslo
Besøksadresse: Grenseveien 97, Helsfyr, 0663 Oslo

 

Facebook: https://www.facebook.com/merlotreiser

Instagram: https://www.instagram.com/merlotreiser/

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk