Sykkeltur weekend

Alsace Colmar på egen hånd - 3 netter

Sykkel-weekend i Alsace Colmar Litt tysk, litt fransk. Eventyrhus, fontener og broer smykket med blomster i alle farger: I Alsace ligger de små vinlandsbyene tett i tett. Løfter du blikket over de grønne vinrankene får du alltid øye på et nytt kirkespir der fremme. Du bor fast i Alsace-vinens sjarmerende hovedstad ....Les mer »

Alsace Colmar på egen hånd - 4 netter

Langweekend på sykkel med hotell i Colmar Litt tysk, litt fransk. Eventyrhus, fontener og broer smykket med blomster i alle farger: I Alsace ligger de små vinlandsbyene tett i tett. Løfter du blikket over de grønne vinrankene får du alltid øye på et nytt kirkespir der fremme. Du bor fast i Alsace-vinens ....Les mer »

Chablis weekend

Chablis weekend individuell sykkeltur Bourgogne er et grønt og fredfullt område midt i Frankrike, rikt på kunst og kultur, og som du nå kan oppdage i løpet av en langweekend. Her lages Frankrikes, ja kanskje verdens, mest kjente hvitviner; Chablis. Rundt landsbyen med samme navn vil du sykle gjennom vinmarkene som avler ....Les mer »

Gardasjøen weekend sykkeltur Italia

Sykkelweekend ved Gardasjøen i Italia Den naturskjønne Gardasjøen kan vise frem mange av sine perler selv om du bare har tre dager til disposisjon. Vi har valgt byen Desenzano som utgangspunkt, og derfra kan du sykle to forskjellige dagsetapper til Gardas moreneåser og til de flotte byene Sirmione og Peschiera. Desenzano ....Les mer »

La Rochelle weekend

La Rochelle weekend La Rochelle og øyene rundt er franskmennenes eget ferieparadis på Atlanterhavskysten. Landskapet er som skapt for sykling med flate, landlige og kystnære løyper, og en forfriskende bris fra havet. I den vakre kystbyen La Rochelle ligger sjømatrestaurantene tett i tett på havnepromenaden.  ....Les mer »

Oslofjorden weekend

Weekendtur på sykkel langs Oslofjorden Bli med Merlot Reiser på en kortreist og overraskende vakker sykkeltur fra Drammen til Sandefjord. Vi frakter bagasjen din slik at du kan sykle ubekymret gjennom kulturlandskapet med vind i håret og sol i blikket uten tung bagasje på sykkelen. Her er lett terreng i et varierende ....Les mer »

Provence Orange 3 overnattinger - sykkeltur på egen hånd

Nyt livet i Provence med en sykkel til disposisjon Provence er som et levende museum fra romernes storhetstid. Men også middelalderen har satt sitt preg her, gjennom sin rike arv av bygninger, slott og kirker. Orange har ca. 30 000 innbyggere, og i byen finner du bl.a. Frankrikes best bevarte romerske amfiteater samt en romersk triumfbue. Du ....Les mer »4 dagerfra NOK 2 960

Provence Orange individuell sykkeltur 4 overnattinger

Nyt livet i Provence med en sykkel til disposisjon Provence er som et levende museum fra romernes storhetstid. Men også middelalderen har satt sitt preg her, gjennom sin rike arv av bygninger, slott og kirker. Orange har ca. 30 000 innbyggere, og i byen finner du bl.a. Frankrikes best bevarte romerske amfiteater samt en romersk triumfbue. Du ....Les mer »5 dagerfra NOK 3 560