Sykkeltur med reiseleder

Alsace - sykkeltur med reiseleder

På sykkel i det alsasiske eventyrlandskapet Alsace, route du vin, er blomster og vinmarker, sletteland og åser, eventyrlandsbyer og kulturbyer, verdenskjent vin og raus og tradisjonsrik mat. Historien oser av hvor gjevt det alltid har vært å eie dette området midt i Europa. I dag er det litt fransk, litt tysk og veldig ....Les mer »

Gardasjøen sykkeltur med reiseleder i Italia

Sykkeltur for livsnytere Under den norditalienske sola – i blomstrende landskap og høykultur, omgitt av høye fjelltopper, sykler vi langs den sørlige delen av Gardasjøen, også kalt olivenkysten. Dette lille stykke Italia oser av historie. Slott, borger, trange landsbygater og langstrakte vinmarker forteller historien ....Les mer »

Catalonia med Costa Brava - sykkeltur med reiseleder

Velkommen til Catalonia med Costa Brava Liker du den ideelle blandingen av lett trim, herlig mat og vin, vakre strender og godt selskap?  Denne sykkelturen til Catalonia handler om akkurat det - og mye mer. Koselige hoteller, postkortlandskap, historie, strender, masse blomster og ikke minst et herlig fellesskap - er inkludert.  Dagsetappene ....Les mer »

Provence Arles sykkeltur Frankrike

Kunsten å leve i Provence Fra starten på Luberonfjellet ruller det nedover mot selve hjerte av Provence med landsbyer, vinmarker og olivenlunder. Terrenget er lett og går som en lek under den livgivende sola - og nettopp her i duften fra lavendel og rosmarin – er det godt å ha vinden i håret og vissheten om at snart ....Les mer »