Sykkeltur med reiseleder

Aragón og Valencia - sykkeltur med reiseleder

Sykkeltur i gruppe Aragón og Valencia   Gjennom skjulte historiske perler i innlandet og ut mot havet til paellaens hjemby, Valencia. Første natt tilbringer vi i storbyen Valencia med barokkirker, fargerike markeder og yrende liv. Deretter blir vi fraktet til innlandet og regionen Aragón hvor vi får syklene. Spania har ....Les mer »

Alsace - sykkeltur med reiseleder

På sykkel i det alsasiske eventyrlandskapet Alsace, route du vin, er blomster og vinmarker, sletteland og åser, eventyrlandsbyer og kulturbyer, verdenskjent vin og raus og tradisjonsrik mat. Historien oser av hvor gjevt det alltid har vært å eie dette området midt i Europa. I dag er det litt fransk, litt tysk og veldig ....Les mer »

Bordeaux & Cognac - sykkeltur med reiseleder

På sykkel fra Bordeaux til Cognac   Fra vakre Bordeaux ved elven Garonnes utløp - til Médoc-halvøya blant vinmarker, furuskog og berømte vinslott. Atlanterhavskysten byr på forfriskende bademuligheter for oss med viking- blod. På vår innholdsrike, men rolige sykkelvei møter vi blant annet ....Les mer »

Gardasjøen sykkeltur med reiseleder i Italia

Sykkeltur for livsnytere Under den norditalienske sola – i blomstrende landskap og høykultur, omgitt av høye fjelltopper, sykler vi langs den sørlige delen av Gardasjøen, også kalt olivenkysten. Dette lille stykke Italia oser av historie. Slott, borger, trange landsbygater og langstrakte vinmarker forteller historien ....Les mer »

Katalonia med Costa Brava - sykkeltur med reiseleder

Velkommen til Katalonia med Costa Brava Liker du den ideelle blandingen av lett trim, herlig mat og vin, vakre strender og godt selskap?  Denne sykkelturen til Katalonia handler om akkurat det - og mye mer. Koselige hoteller, postkortlandskap, historie, strender, masse blomster og ikke minst et herlig fellesskap - er inkludert.  Dagsetappene ....Les mer »

Provence Arles sykkeltur Frankrike

Kunsten å leve i Provence Fra starten på Luberonfjellet ruller det nedover mot selve hjerte av Provence med landsbyer, vinmarker og olivenlunder. Terrenget er lett og går som en lek under den livgivende sola - og nettopp her i duften fra lavendel og rosmarin – er det godt å ha vinden i håret og vissheten om at snart ....Les mer »

Provence Avignon - sykkeltur med reiseleder

P rovence Avignon - En sanselig opplevelse Fra kysten opp til Luberonfjellet (i buss) og videre på sykkel med utsikt over hav og fjell til selve kilden i Provence, romerske Orange, gjennom flere vinmarker og til pavelige Avignon. Byene og landsbyene er som en historiebok med en sjarmerende blanding av romertid, middelalder ....Les mer »8 dagerfra NOK 13 250