Sykkeltur med reiseleder

Delt glede er dobbel glede

Sosialt samvær med latter og hyggelige måltider er hva du kan forvente deg på disse turene. Selv om du velger tryggheten med en gruppetur, kan du følge ditt eget tempo på koselige, små landeveier og sykkelstier. Reiselederen følger med og legger til rette, både med omvisninger, herlige pikniker i det grønne og hva du ellers måtte trenge underveis. Du kan glede deg til f.eks. vinsmaking, olivengård, byvandring og historiske og kulturelle severdigheter. Og ikke minst, sykkeldager i vakker natur, gjennom små, gamle landsbyer med lokal byggeskikk, åpne kulturlandskap og svale skoger. Ferien kan nytes med alle sanser; dufter, lyder og farger kommer nært på fra et sykkelsete. Ta gjerne en titt på videoen under for å få et innblikk i hvordan vi har det på tur!
 

Alsace - sykkeltur med reiseleder

På sykkel i det alsasiske eventyrlandskapet Alsace, route du vin, er blomster og vinmarker, sletteland og åser, eventyrlandsbyer og kulturbyer, verdenskjent vin og raus og tradisjonsrik mat. Historien oser av hvor gjevt det alltid har vært å eie dette området midt i Europa. I dag er det litt fransk, litt tysk og ....Les mer »

Gardasjøen sykkeltur med reiseleder i Italia

Sykkeltur for livsnytere Under den norditalienske sola – i blomstrende landskap og høykultur, omgitt av høye fjelltopper, sykler vi langs den sørlige delen av Gardasjøen, også kalt olivenkysten. Dette lille stykke Italia oser av historie. Slott, borger, trange landsbygater og langstrakte vinmarker forteller historien ....Les mer »

La Rochelle & Bordeaux

På sykkel fra La Rochelle til Bordeaux Turen starter i den lille havnebyen La Rochelle og slutter i Vest-Frankrikes hovedstad Bordeaux. Først ut på vår tokt mellom vann og vinranker er en av Atlanterhavskystens vakreste øyer, Ile de Ré. Øya er forbundet med fastlandet med en majestetisk bro, som fører ....Les mer »

Provence Arles sykkeltur Frankrike

Kunsten å leve i Provence Fra starten på Luberonfjellet ruller det nedover mot selve hjerte av Provence med landsbyer, vinmarker og olivenlunder. Terrenget er lett og går som en lek under den livgivende sola - og nettopp her i duften fra lavendel og rosmarin – er det godt å ha vinden i håret og vissheten om at snart ....Les mer »