Sykkeltur på egen hånd

Algarvekysten - sykkeltur i Portugal

Sykkeltur langs Algarvekysten i Portugal Algarve er Portugals sydligste provins, omgitt av en lav fjellkjede mot nord, havet mot vest og syd og Guardania-elven og den spanske grensen i øst. Langs den nyetablerte sykkelveien Ecovia vil du oppdage en overraskende rolig og ukjent side av dette vakre kystområdet. Og her kan du sykle hele året, ....Les mer »8 dagerfra NOK 7 000

Alsace Colmar - sykkeltur på egen hånd

Sykle blant vinmarker i Alsace - velg selv antall netter Litt tysk, litt fransk. Eventyrhus, fontener og broer smykket med blomster i alle farger: I Alsace ligger de små vinlandsbyene tett i tett. Løfter du blikket over de grønne vinrankene får du alltid øye på et nytt kirkespir der fremme. Du bor fast i ....Les mer »

Balatonsjøen

Rundt Balatonsjøen på sykkelvennlige veier Balatonsjøen har alltid vært et populært friluftsområde både for ungarere og tilreisende turister. Sykkelturistene kan glede seg over lett terreng og mange småveier og sykkelveier. Hit kommer man for å bade og seile, se kulturskatter i landsbyene ....Les mer »

Bodensjøen - på sykkel i Tyskland, Sveits og Østerrike

På sykkel gjennom tre land med mange bademuligheter En sykkeltur rundt vakre Bodensjøen er en opplevelsesferd gjennom tre land. Fra snødekte alpepanorama via landsbyidyll og historiske kulturperler til evig vekslende stemningsbilder. De tre gode naboer Tyskland, Sveits og Østerrike har bygd en sammenhengende sykkelsti rundt ....Les mer »

Bodensjøen familievariant

Sykkelferie med barn gjennom tre land og med mange bademuligheter Vakre Bodensjøen har mange opplevelser å by på, både for store og små. De tre gode naboer Tyskland, Sveits og Østerrike har bygd en bred, sammenhengende sykkelsti rundt hele sjøen, til glede for oss ferierende syklister. Underveis er ....Les mer »

Normandie og Mont Saint-Michel

Avganger: Hver mandag og lørdag fra 2. april til 15. okt. Det er også mulig å starte andre dager mot et tillegg i pris på kr 350 pr. person. Kontakt oss. NB! • Sender du inn en «bestilling på forespørsel» går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt ....Les mer »

Bourgogne & Chablis sykkeltur Frankrike

På sykkel i vinområdene Bourgogne og Chablis Bourgogne er et grønt og fredfullt område midt i Frankrike, rik på kunst og kultur. Sykkelen bringer deg rundt på lettsyklede landeveier til klosterkirker, elegante slott, bindingsverkshus og befestede byer fra middelalderen. Du vil oppleve historie og velsmakende ....Les mer »

Chablis weekend

Chablis weekend individuell sykkeltur Bourgogne er et grønt og fredfullt område midt i Frankrike, rikt på kunst og kultur, og som du nå kan oppdage i løpet av en langweekend. Her lages Frankrikes, ja kanskje verdens, mest kjente hvitviner; Chablis. Rundt landsbyen med samme navn vil du sykle gjennom vinmarkene som avler ....Les mer »

Sykkeltur på egen hånd i Cognac & La Rochelle

Fra vinmarkene i Cognac til Atlanterhavets hvite strender Lengst vest er Frankrike på sitt mest sykkelvennlige. Her er lange flate strender ut mot Atlanterhavet og et innland med rolige elver. Du starter i Cognac – middelalderbyen med renessansefasader som har destillert det kjente brennevinet siden 1600-tallet. Du ender sykkelturen i La ....Les mer »

Fra Sør-Tyrol til Verona el. Venezia

Fra Sør-Tyrol til Verona eller Venezia   Vår populære sykkeltur fra Brennerpasset i nord til Verona eller Venezia i sør tar deg fra høye fjell til mykt og frodig sletteland, langs mektige elver, den vakre Gardasjøen og til historiske byer som Peschiera, Verona og ev. evig vakre Venezia. Du velger selv om ....Les mer »

Sykkeltur i La Rioja på egen hånd

Individuell sykkeltur i vindistriktet Rioja Rioja er vel Spanias mest kjente vindistrikt, men det er ikke bare vinstokkene som trives i dette området, landskapet er grønt og frodig, og innbyr til sykkelturer på stille landeveier i et bølgende landskap. Et autentisk område, der masseturismen ikke har gjort sitt inntog. ....Les mer »

Gardasjøen weekend sykkeltur Italia

Sykkelweekend ved Gardasjøen i Italia Den naturskjønne Gardasjøen kan vise frem mange av sine perler selv om du bare har tre dager til disposisjon. Vi har valgt byen Desenzano som utgangspunkt, og derfra kan du sykle to forskjellige dagsetapper til Gardas moreneåser og til de flotte byene Sirmione og Peschiera. Desenzano ....Les mer »

Hansabyer langs Østersjøen

Individuell sykkeltur på den tyske riviera fra Lübeck til Stralsund Oppdag en riviera som er ukjent for mange nordmenn; Bli med oss på sykkeltur langs Østersjøen, mellom de gamle hansa- og badebyene i det tidligere Øst-Tyskland! Byene har funnet tilbake til den gamle prakten som rådet før krigen, ....Les mer »

La Rochelle weekend

La Rochelle weekend La Rochelle og øyene rundt er franskmennenes eget ferieparadis på Atlanterhavskysten. Landskapet er som skapt for sykling med flate, landlige og kystnære løyper, og en forfriskende bris fra havet. I den vakre kystbyen La Rochelle ligger sjømatrestaurantene tett i tett på havnepromenaden.  ....Les mer »

Langs Donau Østerrike - sykkeltur på egen hånd

Populær sykkeltur langs Donau Velkommen til en av Europas mest populære sykkelturer. Stiene som tidligere ble brukt av hester til å trekke elvebåter, har blitt behagelige sykkelveier, og langs veien finner du et mangfoldig utvalg av severdigheter og serveringssteder. 300 km med nedoverbakke er å overdrive litt, ettersom ....Les mer »

Loiredalen sykkeltur Frankrike

Sykkeltur langs Frankrikes mektigste elv, med frodig landskap og og praktfulle slott Denne turen tar deg til vakre Loiredalen med mange av Frankrikes flotteste slott. Du sykler på godt markerte sykkelveier i et frodig landskap langs den mektige La Loire. Det forundrer ikke at store deler av sykkelstrekningen ligger på UNESCOs verdensarvliste. ....Les mer »

På egen hånd i Loiredalen - familievariant

Sykk elferie i Loiredalen Denne turen tar deg til vakre Loiredalen hvor mange av Frankrikes flotteste slott ligger. Det forundrer ikke at store deler av sykkelstrekningen ligger på UNESCOs verdensarvliste. Landskapet er mykt og frodig og klimaet mildt langs den mektige Loireelven. Ikke rart at det var her de franske kongene og adelen bygde ....Les mer »

Moseldalen

Sykkeltur i Moseldalen på egen hånd ”Sol og vinranker er Moselfolkets liv”, sies det. Og i denne landsdelen med Tysklands beste klima ønskes glade syklister hjertelig velkommen til å nyte både sola, vinrankene, det vakre landskapet og den gode vinen. Dalen er lun og gjestfri og har tiltrukket seg besøkende ....Les mer »

Sykkeltur på Mallorca på egen hånd

Individuell sykkeltur på en fredelig del av ferieøya Mallorca Mallorca er så mye mer enn overfylte strender og feriebyen Palma. Øya er kjent for sine sykkelvennlige veier, og i innlandet, utenfor turiststrømmen, passerer du små, levende landsbyer og frodige områder med rustikke gårder og dyr som beiter ....Les mer »8 dagerfra NOK 8 950

Oslofjorden rundt

Individuell sykkeltur Oslofjorden rundt Dette er vårt mest kortreiste produkt. Ta med deg sykkelen og la deg overraske og sjarmere av Oslofjordens mange små perler som Åsgårdstrand, Hankø, Son, Hvitsten og Drøbak. Vi lar deg også bli bedre kjent med Drammen, norges eldste by Tønsberg, hvalfangerbyen ....Les mer »