Skip to main content

Tulipansykling i Nederland

Båt & sykkel i Nederland med tulipanblomstring

Bli med oss og opplev det blomstrende Nederland på sitt beste, i den lune brisen fra et sykkelsete. 

NYHET 2020!
Turen finnes nå i to varianter:

Tulipansykling, 4 netter på kanalbåt: Avganger fra 24. mars til 19. april 2020
Tulipansykling, 7 netter på seilbåt:    Avganger hver torsdag fra 4. april til 25. april 2020

 

NB!

  • Sender du inn en "bestilling på forespørsel" går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en e-post i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

Tulipansykling, 4 netter på kanalbåt

Fullt

Individuell sykkeltur hvor du bor på en av de flotte kanalbåtene Magnifique og sykler blandt hundretusner av tulipaner. Sykkeltur og kanalbåt i Nederland med tulipanblomstring - Bli med oss og opplev det blomstrende Nederland på sitt beste, i den lune brisen fra et sykkelsete. I løpet av en kort våruke får du se hundretusener av tulipaner og andre fargerike arter i full blomst. Du kan besøke den verdensberømte blomsterparken Keukenhof, du triller innom den enorme blomsterauksjonen i...Les mer

  • NRF Logo
  • RGF Logo