Loiredalen sykkeltur Frankrike

Sykkeltur langs Frankrikes mektigste elv, med frodig landskap og og praktfulle slott

Denne turen tar deg til vakre Loiredalen med mange av Frankrikes flotteste slott. Du sykler på godt markerte sykkelveier i et frodig landskap langs den mektige La Loire. Det forundrer ikke at store deler av sykkelstrekningen ligger på UNESCOs verdensarvliste. Landskapet er mykt og frodig og klimaet mildt langs den mektige Loireelven. Ikke rart at det var her de franske kongene og adelen bygde de fleste av sine praktfulle slott. Regionen er kjent for sin vinproduksjon og gode kjøkken. I tillegg til landlig idyll og små byer får du også oppleve de større byene som Orléans og Tours med deres storslagne katedraler, yrende byliv, museer og historie. Med dagsetapper på rundt 50 km har du god tid til å besøke slottene langs veien, få et glimt av den franske adelens glans og storhet og innsikt i “slottslivet”. “Å reise i Frankrike er å reise i Frankrikes historie” – som det sies med rette.
Terrenget er lettsyklet, men noe kupert innimellom. Overnattingsstedene mellomklassehotell 2-3*, for det meste beliggende i sentrum av byene.

Avganger: Hver lørdag fra 23. april til 24. september. I tillegg hver søndag fra 29. mai til 4. september.
Er dere minimum 5 personer, kan det være mulig å starte andre ukedager.

NB: Denne turen finnes nå også i en mer familievennlig variant. Se hovedmenyen. 

  • En "bestilling på forespørsel" blir behandlet som en bestilling fra deg. Dersom du ikke har bestemt deg for å bestille, men kun ønsker mer informasjon om en av våre turer, vennligst ring oss eller send en epost i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Etter at du har benyttet bestillingsskjemaet vårt må vi først kontakte hotellene for å se om de har ledig plass på valgte dato, før reisen kan bekreftes. Bestill derfor ikke ev. flyreisen før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, noe som kan ta fra et par timer til 3-4 virkedager.

 

Sykkeltur i Loiredalen på egen hånd (enkle hoteller)

Sykkelferie i Loiredalen Denne turen tar deg til vakre Loiredalen med mange av Frankrikes flotteste slott. Du sykler på godt markerte sykkelveier i et frodig landskap langs den mektige La Loire. Det forundrer ikke at store deler av sykkelstrekningen ligger på UNESCOs verdensarvliste. Landskapet er mykt og frodig og klimaet ....Les mer »8 dagerfra NOK 7 250

Sykkeltur i Loiredalen på egen hånd (bedre hoteller)

Sykkelferie i Loiredalen Denne sykkelturen tar deg til vakre Loiredalen hvor mange av Frankrikes flotteste slott ligger. Du sykler på godt markerte sykkelveier i et frodig landskap langs den mektige La Loire. Det forundrer ikke at store deler av sykkelstrekningen ligger på UNESCOs verdensarvliste. Landskapet er mykt og frodig og klimaet ....Les mer »8 dagerfra NOK 8 350