Båt & sykkel

Båt og sykkel - Amsterdam-Brügge / Brügge-Amsterdam

Sykkeltur i Nederland og Belgia med overnatting på kanalbåt Du sykler gjennom de vakreste byene i Holland og Flandern, i et variert, men flatt landskap hvor du besøker spennende historiske steder og pittoreske småbyer langs elvene Schelde og Vecht.   Fra Amsterdam til Brügge, eller omvendt, stifter du bekjentskap ....Les mer »

Kroatia - De sør dalmatiske øyer

Båt & sykkel i Kroatia De dramatisk vakre og noe kuperte sør-dalmatiske øyene sør for Split er et eldorado for veltrente syklister. For de ikke fullt så spreke kan en el-sykkel være et kjærkomment alternativ. De svært behagelige og moderne motoryachtene Princeza Diana og Melody lar oss enkelt hoppe ....Les mer »

Mantova - Venezia båt og sykkel Italia

Individuell sykkeltur kombinert med båtferie Sykkelveien snor seg langs elvene Mincio og Po, mens du sykler om dagen, følger ditt flytende hotell deg på elven. Løypa går i et ennå urørt italiensk landskap og ender opp ved Venezias lagune. Turen starter i vakre Mantova, hvor du kan beundre Palazzo Ducale ....Les mer »

Nederland nord - Båt og sykkel

Sykkeltur og kanalbåtferie i Nederland Turen går i flatt, kystnært og åpent jordbruksland med romantiske fiskerlandsbyer. Grønt dikelandskap med mark som er erobret fra havet ved hjelp av pumper drevet av vindmøller. Fredelige småveier og sykkelveier mellom byer og landsbyer langs strender og sanddyner. Midt ....Les mer »

Nederland sør - Båt og sykkel

Sykkeltur og kanalbåtferie i Nederland   Flatt og kompakt, men likevel landlig og sjarmerende. Denne sykkelturen bringer deg i nærkontakt med de gamle historiske byene i Nederlands grønne hjerte. Her vil du oppleve vakre landskaper, langstrakte kanaler, sjarmerende småbyer og travle metropoler. Du besøker Utrecht, ....Les mer »

Tulipansykling i Nederland

Sykkeltur og kanalbåt i Nederland med tulipanblomstring Bli med oss og opplev det blomstrende Nederland på sitt beste, i den lune brisen fra et sykkelsete. I løpet av en kort våruke får du se hundretusener av tulipaner og andre fargerike arter i full blomst. Du kan besøke den verdensberømte blomsterparken ....Les mer »5 dagerfra NOK 6 750