Skip to main content

Slik fungerer en Merlot-tur

På egen hånd, men ikke alene
På en Merlot-tur reiser du på egen hånd, uten reiseleder - men du er allikevel ikke alene: Vi bestiller overnattinger og også bagasjetransport dersom du går eller sykler fra hotell til hotell. På våre sykkelturer får du også en sykkel tilpasset høyden din, og det er mulig å bestille el-sykkel mot et tillegg i pris.

Du får kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og ellers alt du trenger av praktisk informasjon om turen. Du kan derfor bare nyte turen og landskapet, i trygg forvissning om at vi har sørget for alt det praktiske. Ved eventuelle uforutsette hendelser har du alltid et telefonnummer du kan ringe.

Turer som passer for deg
For at du enkelt skal kunne finne en tur som er egnet for nettopp deg og ditt eventuelle reisefølge, tilbyr vi et bredt utvalg destinasjoner som alle er merket med vanskelighetsgrader fra enkel til utfordrende.

Bestilling
Når du sender inn en bestilling fra våre nettsider, vær oppmerksom på at datoen du velger er ankomstdag og at første etappe starter først påfølgende dag. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst kontakt oss før du sender inn bestillingen.

Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på de forskjellige turene. Etter å ha mottatt din bestilling kontakter vi våre lokale samarbeidspartnere vedrørende kapasitet på datoen du har valgt. Bestill derfor ikke en eventuell flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer til opptil 10 virkedager.

Betaling
Fakturaen du mottar som bestillingsbekreftelse inneholder to betalingsdatoer. Et depositum på kr 3 000 per person skal betales 5 dager etter at turen er bekreftet fra vår side, mens sluttbeløpet forfaller 35 dager før avreise. 

Ønsker du å betale med kort, kan du gå inn på Min side på www.merlot.no. Du logger deg på med e-postadressen du brukte under bestillingen, samt passordet som står øverst på fakturaen din. Herfra kan du betale med ønsket kredittkort (kun Visa/Mastercard).   

 

Snakk med en reiseekspert