Fotokonkurranse 2017

Send inn dine beste bilder fra turen (maks 10 bilder per person) og bli med i vår fotokonkurranse! Førstepremien er et reisegavekort på kr 10 000,- hos Merlot Reiser. Gavekortet må brukes innen to år. Ut over det honorerer vi alle bilder som brukes. Konkurransen er bare åpen for våre kunder og premierte bilder vil bli benyttet i vår brosjyre eller på våre nettsider. Skriv tydelig navn, adresse og hvor bildet er tatt, oppgi også navn på avbildede personer. Vi ønsker bildene digitalt, send over som eget vedlegg i en epost, og oppløsningen bør være minst 1 MB. Bilder med lav oppløsning kan dessverre ikke bli med i konkurransen. Siste frist for innsending er 8. oktober 2017. 

Over ser du ett av de flotte bildene fra vinneren av fotokonkurransen i 2016, Monika Mikalsen. Hun var på vår individuelle fottur rundt Mont Blanc. 

Lykke til i konkurransen!

NB: Vi har også en videokonkurranse. Send oss snutter på max. ti minutter med film som formidler vakker natur og reiseglede. De tre beste klippene vinner et reisegavekort med Merlot Reiser på kr. 2000! Frist 1. juni 2017.