Fotokonkurranser 2018

Foto-, video- og Instagramkonkurranser 2018

Hvem tar det beste bildet?
Send inn dine beste bilder fra Merlot-turen på e-post - maks 10 bilder per person. Bildene må være høyoppløste ( minimum 1 MB). Tenk reiseglede! Førstepremien er et reisegavekort på kr 5 000,- hos Merlot Reiser. Ut over det honorerer vi alle bilder som brukes i vår brosjyre og/eller på vår nettside med et lite gavekort. Skriv hvilken tur bildene er fra og send dem til info@merlot.no.

Hvem lager den beste videoen?
Send inn dine fineste videosnutter, maks 5 stk. med opptil 2 minutters lengde, som viser gleden ved å være underveis på en Merlot-tur. Førstepremien er et reisegavekort på kr 3 000,- hos Merlot Reiser. Vi honorerer også andre videoer som blir brukt på vår nettside eller til annen markedsføring, med et lite gavekort. Skriv tydelig hvilken tur videoene er fra, og send dem til info@merlot.no. 

Hvem legger ut det beste Instagrambildet?
Publiser dine beste Merlot-øyeblikk på Instagram, hashtag dem med #merlotreiser og #(navn på turen), og f.eks. #sykkeltur eller #fottur, og tag oss (@merlotreiser) i bildeteksten. Det beste bildet vinner et reisegavekort på kr 3 000,- hos Merlot Reiser. For å være med i konkurransen må du ha en offentlig profil, og du må følge oss på @merlotreiser. 

Reisegavekortene må brukes innen to år. 
Siste frist for innsending/publisering er 7. oktober 2018 for alle konkurransene. Lykke til i konkurransene!

Kristin Stjern Stien gikk av med seieren i Merlot Reisers fotokonkurranse 2017. Bildet over er tatt ved en piknik på vår sykkeltur med reiseleder i Alsace, og viser en velfortjent pause i skyggen. Vi gratulerer!