Skip to main content

Fotokonkurranser

Foto-og Instagramkonkurranser 2020

Hvem tar det beste bildet?
Send inn dine beste bilder fra Merlot-turen på e-post - maks 10 bilder per person. Bildene må være høyoppløste ( minimum 1 MB).

Tenk reiseglede! Førstepremien er et reisegavekort på kr 5 000,- hos Merlot Reiser. Ut over det honorerer vi alle bilder som brukes på vår nettside eller i annen trykt informasjon om turene våre med et lite gavekort. Skriv hvilken tur bildene er fra og send dem til info@merlot.no.

Reisegavekortene må brukes innen to år. 
Siste frist for innsending/publisering er 31. desember 2020 for begge konkurransene. Lykke til!
 


Vinner av fotokonkurransen 2019 ble Birgitta Eraker med bilde fra fotturen Fra kyst til kyst i England. Vi likte veldig godt lyset i bildet, roen og lettheten – at fottur også kan være å hoppe fra stein til stein over en rolig elv i lavlandet, ikke bare tunge høyfjell og hvite topper. Vi gratulerer!

Hvem legger ut det beste Instagrambildet?
Publiser dine beste Merlot-øyeblikk på Instagram, hashtagg dem med #merlotreiser og f.eks. #sykkeltur eller #fottur, og tagg oss (@merlotreiser) i bildeteksten.
Det beste bildet vinner et reisegavekort på kr 3 000,- hos Merlot Reiser. For å være med i konkurransen må du ha en offentlig profil, og du må følge oss på @merlotreiser. 


Vinneren av instagramkonkurransen 2019 ble bildet av idylliske Gardasjøen. Bildet er tatt av Siri Moe
Vi gratulerer!

 

 

Søk reise

  • NRF Logo
  • RGF Logo