Skip to main content

Fotokonkurranser

Foto-og Instagramkonkurranser 2019

Hvem tar det beste bildet?
Send inn dine beste bilder fra Merlot-turen på e-post - maks 10 bilder per person. Bildene må være høyoppløste ( minimum 1 MB).
Tenk reiseglede! Førstepremien er et reisegavekort på kr 5 000,- hos Merlot Reiser. Ut over det honorerer vi alle bilder som brukes på vår nettside eller i annen trykt informasjon om turene våre med et lite gavekort. Skriv hvilken tur bildene er fra og send dem til info@merlot.no.

Reisegavekortene må brukes innen to år. 
Siste frist for innsending/publisering er 1. november 2019 for begge konkurransene. Lykke til!
 


Vinner av fotokonkurransen 2018 ble Lill Mari Ellingsens bilde fra fotturen Annecy og de franske alper. Bildet viser en velfortjent og forfriskende pause etter vandring i vakker natur. Det er vel turglede.
Vi gratulere!


Hvem legger ut det beste Instagrambildet?
Publiser dine beste Merlot-øyeblikk på Instagram, hashtag dem med #merlotreiser og #(navn på turen), og f.eks. #sykkeltur eller #fottur, og tag oss (@merlotreiser) i bildeteksten.
Det beste bildet vinner et reisegavekort på kr 3 000,- hos Merlot Reiser. For å være med i konkurransen må du ha en offentlig profil, og du må følge oss på @merlotreiser. 
 


Vinneren av instagramkonkurransen 2018 ble bildet av en sprek og hoppende glad dame på gruppetur i de spektakulære Dolomittene. Bildet er tatt av Jørgen Fjærvoll.
Vi gratulerer!

 

 

Søk reise

  • NRF Logo
  • RGF Logo