Skip to main content

Sykkelturer

Merlot Reiser arrangerer både sykkelturer i gruppe med reiseleder og individuelle turer for de som ønsker seg en sykkelferie på egen hånd. Enten du velger gruppetur eller individuell tur sørger vi for at bagasjen blir fraktet fra sted til sted så du slipper tung oppakning på sykkelen.

På en sykkelferie med Merlot Reiser kan du oppleve vårt kontinents sjarm av småsteder og landsbyer på den mest stillferdige og miljømessige måten. Bak de store turistattraksjonene, i landsbyene og på stille landeveier, treffer du lokalbefolkningen på vei til skole og arbeid, kirke og butikk. Med et smil og et nikk hilser du 'bonjour', 'buongiorno' eller 'guten Tag'. Turister på sykkel får alltid et vennlig smil tilbake.

Overalt hvor vi sykler passer vi på å komme bort fra de overfylte veiene og til steder som har beholdt sin opprinnelige sjarm. Vakre landskaper i terreng som er overkommelig å sykle i for folk flest, er vårt varemerke. Utvalget av turer finner du i menyen. 

 

 

Søk reise

Sykkeltur med reiseleder

Merlot Reiser arrangerer sykkelturer i mange land i Europa. På en sykkelferie lever du livet i sakte tempo og kan riktig stresse ned mens du sykler på sykkelveier og sykkelstier gjennom vakre landskap i Franrike, Italia, Spania, Tyskland, Østerrike, Sveits eller Nederland. Delt glede er dobbel glede...

Sykkeltur på egen hånd

Utforsk stedene på egen hånd - Liker du å disponere dagen din selv, og vil ha mest mulig frihet til å velge hvor lang tid du vil bruke på en etappe og hvor du vil stoppe for å utforske stedet nærmere, vil en sykkeltur på egen hånd passe bra for deg. Vi ordner med de praktiske tingene, s...

  • NRF Logo
  • RGF Logo