Sykkelturer

Merlot Reiser arrangerer både sykkelturer i gruppe med reiseleder og individuele turer for dem som ønsker seg en sykkelferie på egen hånd. Enten du velger gruppetur eller individuell tur sørger vi for at bagasjen blir fraktet fra sted til sted så du slipper tung oppakning på sykkelen.

På en sykkelferie med Merlot Reiser kan du oppleve vårt kontinents sjarm av småsteder og landsbyer på den mest stillferdige og miljømessige måten. Bak de store turistattraksjonene, i landsbyene og på stille landeveier, treffer du lokalbefolkningen på vei til skole og arbeid, kirke og butikk. Med et smil og et nikk hilser du 'bonjour', 'buongiorno' eller 'guten Tag'. Turister på sykkel får alltid et vennlig smil tilbake.

Overalt hvor vi sykler passer vi på å komme bort fra de overfylte veiene og til steder som har beholdt sin opprinnelige sjarm. Vakre landskaper i terreng som er overkommelig å sykle i for folk flest, er vårt varemerke. Utvalget av turer finner du i menyen til venstre.

 

 

Sykkeltur med reiseleder

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; }.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }Les mer »