Skip to main content

Sykkelturer

Bekymringsfri ferie på to hjul

Du reiser på egen hånd, men vi gjør det enkelt for deg – vi bestiller overnattinger,  en sykkel tilpasset høyden din, og bagasjetransport dersom du sykler fra hotell til hotell. I tillegg får du kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og ellers alt du trenger av praktisk informasjon om turen.

Turene går stort sett i lett terreng som passer for de fleste, og er merket med vanskelighetsgrader fra enkel til utfordrende. Hybridsykkel er alltid inkludert, men du har også mulighet til å oppgradere til el-sykkel om du ønsker det. «Den langsomme reisen» handler om å bruke god tid på dagsetappene og å nyte landskapet mens du tar imot nye opplevelser og impulser fra sykkelsetet.

Fulltekstsøk
Algarvekysten

Algarvekysten

Sykling gjennom sjarmerende landsbyer, langs klipper, hvite strender og våtmarksområdet Ria Formosa til hvitkalkede Tavira. Tre varianter.

Alsace Colmar

Alsace Colmar

Sykkeltur med base i Alsace-vinens sjarmerende hovedstad Colmar, gjennom et fredelig landskap med vinmarker og blomstrende landsbyer.

Balatonsjøen

Balatonsjøen

Sykling i lett terreng på en bred sykkelvei som strekker seg rundt hele innsjøen. Balatonsjøen er svært ren og bademulighetene mange.

Den franske Atlanterhavskysten

Den franske Atlanterhavskysten | NYHET

Følg den franske Atlanterhavskysten fra La Rochelle til Arcachon, fra Bordeaux til Biarritz eller kanskje begge etappene slått sammen?

Bodensjøen

Bodensjøen

På sykkelsti gjennom idylliske landsbyer og grønne enger med et vakkert panorama over innsjøen. Mange bademuligheter - barnevennlig!

Bolzano – Verona / Venezia

Bolzano – Verona / Venezia

På sykkel fra Brennerpasset langs elver flankert av høye fjell, via vakre Gardasjøen til Romeo og Julies Verona eller videre til Venezias lagune.

Bordeaux & Toulouse

Bordeaux & Toulouse

På sykkel langs kanalen som følger elven Garonne, gjennom et rolig landskap, fra flotte Bordeaux til hippe Toulouse - eller omvendt.

Bourgogne & Chablis

Bourgogne & Chablis

På lettsyklede landeveier i frodige Bourgogne. Mellom vinranker og åkre til klosterkirker, bindingsverkshus og befestede byer.

8 dager Fra 12 800,- Les mer
Catalonia

Catalonia

På sykkel i Catalonia får du nærkontakt med et stolt folk. Fra innlandet til kysten av Costa Brava, den barske kysten med de hvite landsbyene.

7 dager Fra 13 500,- Les mer
Chablis weekend

Chablis weekend

Kort sykkeltur i frodige Bourgogne. Fra provinshovedstaden Auxerre mellom vinranker og åkre til vinlandsbyer og selveste Chablis.

Hansabyer langs Østersjøen

Hansabyer langs Østersjøen

En familievennlig sykkeltur langs Østersjøen, fra Lübeck til Stralsund langs rivieraen mellom de gamle hansa- og badebyene i det tidligere DDR.

Langs Donau Østerrike

Langs Donau Østerrike

Østerrikes mest populære sykkelvei følger tett på Donau, i et overraskende grønt område forbi Schlögen, Linz og Krems til flotte, klassiske Wien.

8 dager Fra 9 300,- Les mer
Loiredalen

Loiredalen

Godt tilrettelagt sykkelvei langs Loire-elva, forbi de gamle franske kongenes overdådige slott og hager, men også gjennom koselige landsbyer.

Moseldalen

Moseldalen

På sykkeltur i Moseldalen følger du elven Mosels buktninger på sykkelvei blant vakre landskaper, bratte vingårder og hyggelige landsbyer.

Porto - Nazaré | NYHET

Porto - Nazaré | NYHET

Sykling på kystnære små- og sykkelveier langs Atlanterhavskysten, fra Nord-Portugals fargerike hovedstad Porto til surfeparadiset Nazaré.

9 dager Fra 16 800,- Les mer
Provence Orange

Provence Orange

Sykkeltur med base i Orange, gjennom et velduftende, provençalsk landskap med vinranker, olivenlunder, solsikker og romertid.

Puglia

Puglia

Regionen Puglia i Sør-Italia inkluderer Salento, hælen på støvelen, og byr på unike byer, vinranker, olivenlunder og krystallklart hav.

Toscana – fra Pisa til Firenze

Toscana – fra Pisa til Firenze

På to hjul gjennom det toskanske landskapet, ett av de vakreste og mest stemningsfulle i Europa, med bølgende åser kledd i grønne vinranker.

8 dager Fra 11 700,- Les mer
Valencia

Valencia

Sykkeltur i baklandet av Costa Blanca og Alicante gjennom vakre landskaper og småbyer. Avslutning ved kysten i spennende Valencia.

7 dager Fra 10 450,- Les mer
Veneto

Veneto

Oppdag Venezias omland mellom Alpene og Adriaterhavet fra sykkelsetet; en reise i historie, kunst, arkitektur, natur og sansenes nytelse.

8 dager Fra 10 200,- Les mer
Venezia – Poreč

Venezia – Poreč

Sykkeltur på kystnære veier fra Venezias lagune via flotte Trieste og slovenske badebyer til den kroatiske Istriahalvøya og byen Poreč.

8 dager Fra 11 950,- Les mer