Skip to main content

Sykkelturer

Bekymringsfri ferie på to hjul

Du reiser på egen hånd, men vi gjør det enkelt for deg – vi bestiller overnattinger,  en sykkel tilpasset høyden din, og bagasjetransport dersom du sykler fra hotell til hotell. I tillegg får du kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og ellers alt du trenger av praktisk informasjon om turen.

Turene går stort sett i lett terreng som passer for de fleste, og er merket med vanskelighetsgrader fra enkel til utfordrende. Hybridsykkel er alltid inkludert, men du har også mulighet til å oppgradere til el-sykkel om du ønsker det. «Den langsomme reisen» handler om å bruke god tid på dagsetappene og å nyte landskapet mens du tar imot nye opplevelser og impulser fra sykkelsetet.

Fulltekstsøk
Algarvekysten

Algarvekysten

Sykling gjennom sjarmerende landsbyer, langs klipper, hvite strender og våtmarksområdet Ria Formosa til hvitkalkede Tavira. Tre varianter.

Alsace Colmar

Alsace Colmar

Sykkeltur med base i Alsace-vinens sjarmerende hovedstad Colmar, gjennom et fredelig landskap med vinmarker og blomstrende landsbyer.

Balatonsjøen

Balatonsjøen

Sykling i lett terreng på en bred sykkelvei som strekker seg rundt hele innsjøen. Balatonsjøen er svært ren og bademulighetene mange.

Bodensjøen

Bodensjøen

På sykkelsti gjennom idylliske landsbyer og grønne enger med et vakkert panorama over innsjøen. Mange bademuligheter - barnevennlig!

Bordeaux & Toulouse

Bordeaux & Toulouse

På sykkel langs kanalen som følger elven Garonne, gjennom et rolig landskap, fra flotte Bordeaux til hippe Toulouse - eller omvendt.

Bordeaux' vinmarker

Bordeaux' vinmarker | NYHET

Sykkeltur gjennom Bordeaux' vakreste vindistrikter. Mellom grønne vinranker, velholdte slott og befestede landsbyer til Saint-Émilion og storbyen Bordeaux.

6 dager Fra 13 900,- Les mer
Bourgogne & Chablis

Bourgogne & Chablis

På lettsyklede landeveier i frodige Bourgogne. Mellom vinranker og åkre til klosterkirker, bindingsverkshus og befestede byer.

8 dager Fra 14 500,- Les mer
Catalonia

Catalonia

På sykkel i Catalonia får du nærkontakt med et stolt folk. Fra innlandet til kysten av Costa Brava, den barske kysten med de hvite landsbyene.

7 dager Fra 14 300,- Les mer
Chablis weekend

Chablis weekend

Kort sykkeltur i frodige Bourgogne. Fra provinshovedstaden Auxerre mellom vinranker og åkre til vinlandsbyer og selveste Chablis.

Den franske Atlanterhavskysten

Den franske Atlanterhavskysten

Følg den franske Atlanterhavskysten fra La Rochelle til Arcachon, fra Bordeaux til Biarritz eller kanskje begge etappene slått sammen?

Friesland

Friesland | NYHET

Denne sykkelturen følger kanalene som forbinder elleve frisiske byer og gir liv til det fenomenale skøyteløpet Elstedentocht – Ellevebyersløpet.

8 dager Fra 12 750,- Les mer
Hansabyer langs Østersjøen

Hansabyer langs Østersjøen

En forfriskende sykkeltur langs Østersjøen, fra Lübeck til Stralsund langs rivieraen mellom de gamle hansa- og badebyene i det tidligere Øst-Tyskland.

Kattegattleden

Kattegattleden | NYHET

Bli med langs Kattegattleden i det sykkelvennlige landskapet langs Sveriges vestkyst.

Langs Donau Østerrike

Langs Donau Østerrike

Østerrikes mest populære sykkelvei følger tett på Donau, i et overraskende grønt område forbi Schlögen, Linz og Krems til flotte, klassiske Wien.

8 dager Fra 9 700,- Les mer
Loiredalen

Loiredalen

Godt tilrettelagt sykkelvei langs Loire-elva, forbi de gamle franske kongenes overdådige slott og hager, men også gjennom koselige landsbyer.

Moseldalen

Moseldalen

På sykkeltur i Moseldalen følger du elven Mosels buktninger på sykkelvei blant vakre landskaper, bratte vingårder og hyggelige landsbyer.

Nice & Côte d'Azur

Nice & Côte d'Azur | NYHET

Opplev den originale franske rivieraen med base i Hyères og Nice. Provençalsk sjarme, deilige strender, og storbyliv i Nice er stikkord for denne turen.

8 dager Fra 14 450,- Les mer
Porto – Coimbra

Porto – Coimbra | NYHET

Sykling langs Atlanterhavskysten på kystnære småveier, fra Nord-Portugals fargerike hovedstad Porto til den vakre universitetsbyen Coimbra.

7 dager Fra 11 250,- Les mer
Praha – Dresden

Praha – Dresden | NYHET

Opplev landsbyer og kulturlandskaper på sykkeltur langs Elben mellom eventyrlige Praha og vakkert gjenoppbygde Dresden.

7 dager Fra 10 150,- Les mer
Provence Orange

Provence Orange

Sykkeltur med base i Orange, gjennom et velduftende, provençalsk landskap med vinranker, olivenlunder, solsikker og romertid.

Provence Orange | Gruppetur

Provence Orange | Gruppetur

Sykkeltur i gruppe med reiseleder, med base i Orange, gjennom et velduftende, provençalsk landskap med vinranker, olivenlunder, solsikker og romertid.

7 dager Fra 15 750,- Les mer
Puglia

Puglia

Regionen Puglia i Sør-Italia inkluderer Salento, hælen på støvelen, og byr på unike byer, vinranker, olivenlunder og krystallklart hav.

Suffolk

Suffolk | NYHET

En sykkeltur med alt vi forbinder med den engelske landsbygda. Bølgende landskap, historiske landsbyer og en fantastisk kystlinje.

8 dager Fra 13 950,- Les mer
Sør-Bourgogne

Sør-Bourgogne | NYHET

Sykkeltur i frodig landskap gjennom bølgende marker, vakre vinlandsbyer med bindingsverkshus og prestisjetunge vingårder.

7 dager Fra 15 950,- Les mer
Sør-Fyn og Ærø

Sør-Fyn og Ærø | NYHET

Vakre strender, bølgende åser, landsbyer med bindingsverkshus og øyhopping til naturskjønne Ærø oppsummerer vår nye sykkeltur i Danmark.

7 dager Fra 13 550,- Les mer
Sør-Tyrol – Verona/Venezia

Sør-Tyrol – Verona / Venezia

På sykkel fra Brennerpasset eller Bolzano langs elver flankert av høye fjell, via vakre Gardasjøen til Romeo og Julies Verona eller Venezias lagune.

Toscana  | Pisa – Firenze

Toscana | Pisa – Firenze

På to hjul gjennom det toskanske landskapet, ett av de vakreste og mest stemningsfulle i Europa, med bølgende åser kledd i grønne vinranker.

Valencia

Valencia

Sykkeltur i baklandet av Costa Blanca og Alicante gjennom vakre landskaper og småbyer. Avslutning ved kysten i spennende Valencia.

7 dager Fra 11 550,- Les mer
Veneto

Veneto

Oppdag Venezias omland mellom Alpene og Adriaterhavet fra sykkelsetet; en reise i historie, kunst, arkitektur, natur og sansenes nytelse.

Venezia – Poreč

Venezia – Poreč

Sykkeltur på kystnære veier fra Venezias lagune via flotte Trieste og slovenske badebyer til den kroatiske Istriahalvøya og byen Poreč.

8 dager Fra 14 450,- Les mer
Snakk med en reiseekspert