Skip to main content

Hør på våre nye podcaster!

Vi har vært i studio og spilt inn podcast om noen av våre fotturer. Perfekt å lytte til mens du vasker gulvet, rører i grytene eller bare når du har en ledig stund. Her kan du lære mer om turene våre og bli inspirert!

Europa har mange vandringsveier med godt merkede stier, som ofte går gjennom regioner med mye kultur og historie. I disse podcastene forteller vi deg om hva du kan oppleve på noen utvalgte vandringer i Spania og Frankrike. Dessuten gir vi deg praktiske råd om hva du må tenke på før avreise, hvordan du tar deg dit og nyttige tips om hva som skjer underveis.
 

 

Vandring rundt Mont Blanc Lytt på Spotify

Bli med på en av Europas mest populære vandringsrute, Mont Blanc Rundt, eller Tour de Mont Blanc, som går gjennom 3 land, Frankrike, Italia og Sveits. Irene Asphaug, Anders Lund Eide og Erik Anderson forteller om denne rundturen med panoramautsikt til Alpenes høyeste topper.

Les mer om turen

 

Vandring i Baskerland Lytt på Spotify

Per Jørgensen har vært i Baskerland og vandret fra San Sebastian til Bilbao. I denne podcasten forteller han Erik Anderson om vakre strender, gourmetmat og overkommelige dagsetapper med bagasjetransport langs Biscayabukta og Atlanterhavet til Bilbao. Bli med og opplev en av Spanias ukjente regioner mot nord.

Les mer om turen

 

Sykkel- og fotturer i Europa med Erik Anderson Lytt på Spotify

I over 25 år har Erik Anderson jobbet med sykkel- og fotturer i Europa gjennom Merlot Reiser. I samtale med Irene Asphaug kan du høre alle hans tips om hva du bør tenke på før du kaster deg på sykkelen eller snører på deg vandringsstøvlene i en annen del av vårt vakre kontinent.

 

 

Pilegrimsvandring langs Den franske veien i Spania Lytt på Spotify

Camino francés er Spanias mest populære pilegrimsvei. Den er 750 km lang fra Roncesvalles i Pyreneene til katedralen i Santiago de Compostela. Hør Eivind Luthen, Irene Asphaug og Erik Anderson fortelle om gamle myter, hvordan du unngår gnagsår og praktiske tips langs en vandringsvei pilegrimer har gått i over 1000 år.

Les mer om turen

 

Vandring i Catalonia Lytt på Spotify

I denne episoden vandrer vi fra Collioure i Frankrike til Cadaqués i Spania i selskap med Erik Anderson og Christian Konglund. Langs kysten med mange bademuligheter, mye fisk på menyen og frisk vind i håret. I alle de små byene vi passerer gjemmer det seg spennende historier om tidligere tiders dramatiske hendelser.

Les mer om turen

 

Alle episoder på Spotify

Fulltekstsøk
Snakk med en reiseekspert