Skip to main content

Fotturer

Hos oss finner du et godt utvalg av både fotturer i gruppe med turleder og individuelle fotturer for de som ønsker å vandre mer på egen hånd. Men bagasjetransport er alltid inkludert, uansett hvilken tur du velger trenger du bare å bære en dagstursekk med det aller nødvendigste og ellers nyte vandringen i vakker natur.

Våre fotturer går i områder som er godt tilrettelagt med oppmerkede stier og småveier. Hotellene vi bruker ligger ofte i små, hyggelige fjellandsbyer eller eventuelt i små kystperler. Du vil merke at tregrensen går høyere i Sør-Europa enn i Norge, vekstene er velduftende og naturen annerledes. Dessuten passerer vi ofte landsbyer med butikker og barer, hus og kirker som er verdt å utforske - det gir et interessant innblikk i det lokale levesettet samt en velfortjent pust i bakken.

Fotturer krever en innsats av hele kroppen, relativt god kondisjon og gode knær, og er mer krevende enn sykkelturene. Men når kvelden kommer og du har tatt deg en deilig og oppfriskende dusj, vil du ha en god følelse av å ha brukt kroppen til noe godt - og så smaker den lokale maten og vinen enda bedre og er ikke minst enda mer fortjent! 

    

Søk reise

Fottur med turleder

Velger du fotturferie med Merlot Reiser, kan du vandre på en av våre fotturer i Dolomittene, på Korsika eller rundt Mont Blanc. Vi har også en enklere og kystnær variant i Provence. I tillegg til gruppeturer med turleder tilbyr vi også individuelle fotturer. Fellesskap og friske fraspark - h...

Fottur på egen hånd

Merlot reiser har tilrettelagt individuelle fotturer for fotturferie både i fjell og ved kyst. Drar du på vandringstur med Merlot Reiser kan du vandre i ro og mak uten og bekymre deg om alle de praktiske detaljene, alt er ordnet og tilrettelagt for deg. I tillegg til individuelle turer tilbyr vi ogs...

  • NRF Logo
  • RGF Logo