Skip to main content

Fotturer

Gå deg glad

Turer for deg som som ønsker å oppdage nye steder sakte, enten du foretrekker lettgåtte kystvandringer eller fjellturer med litt høyere puls. Uansett valg gjør vi det enkelt for deg – du reiser på egen hånd, men vi bestiller overnattinger og tar oss av bagasjetransport. I tillegg får du kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og ellers alt du trenger av praktisk informasjon for turen. La deg inspirere av utvalget under!

Fulltekstsøk
Amalfikysten

Amalfikysten | 2024

Vandring på kystnære stier med svimlende vakre utsiktspunkter på Amalfikysten, Capri og Procida. Opplev også fascinerende Pompeii og Vesuv.

8 dager Fra 11 200,- Les mer
Andalucía – Cabo de Gata

Andalucía – Cabo de Gata | 2024

Kystnær fottur i solrike Andalucía i Sør-Spania. Du vandrer i naturparken Cabo de Gata-Níjar, langs strender og klipper med krystallklart vann.

7 dager Fra 10 400,- Les mer
Annecy og de franske alper

Annecy og de franske alper

Til fots i det spektakulære fjellområdet Les Aravis med sine vakre alpelandsbyer. Avslutning med båttur over Annecysjøen til Annecy.

Fullt Les mer
Costa Brava

Costa Brava | 2024

Enkel fottur langs vakre kyststier med ville klipper, små sandstrender og flotte strandpromenader. Svært gode hoteller.

6 dager Fra 8 350,- Les mer
Den franske riviera

Den franske riviera

Kort og lettgått kystvandring på den franske riviera fra Menton via Monaco, Cap Ferrat, Beaulieu- og Villefranche-sur-Mer til Nice.

4 dager Fra 6 750,- Les mer
Det spanske Baskerland

Det spanske Baskerland | 2024

En frodig, spennende, variert og kystnær vandring mellom matmekkaet San Sebastián og nyoppussede Bilbao i det spanske Baskerland.

8 dager Fra 14 950,- Les mer
Fjellandsbyer i Provence

Fjellandsbyer i Provence

Vandring i Mentons bakland gjennom frodig natur og pittoreske landsbyer. Fra fjell til hav med avslutning i Menton ved Middelhavet.

8 dager Fra 14 350,- Les mer
Kyst og fjell i Catalonia

Kyst og fjell i Catalonia | 2024

Vakker og variert fottur i området der Pyreneene stuper ned i Middelhavet, langs kysten fra Collioure i Frankrike til Cadaqués i Spania.

7 dager Fra 11 850,- Les mer
Ligurias landsbyer

Ligurias landsbyer

Opplev Ligurias sjarm til fots gjennom et vakkert kulturlandskap med olivenlunder, skog, levende landsbyer og solnedganger over Middelhavet.

7 dager Fra 11 200,- Les mer
Mont Blanc rundt

Mont Blanc rundt

Kombinér høyfjell, koselige kontinentale landsbyer, god mat og europeisk kulturhistorie på denne klassikeren rundt foten av Mont Blanc.

Fullt Les mer
Naturparker i Dolomittene

Naturparker i Dolomittene | 2024

Opplev Sør-Tyrols majestetiske fjell, frisk luft, vennlige mennesker og god mat på denne fjellturen i Dolomittenes naturparker.

7 dager Fra 11 500,- Les mer
Provence og Rivieraen

Provence og Rivieraen | Gruppetur

Bli med vår populære og kunnskapsrike turleder Maggie Flybring til Menton, på en ukes gruppetur med enkle vandringer i Provence.

7 dager Fra 11 700,- Les mer
Rivieraens bakland

Rivieraens bakland

Vandring i Den franske rivieras bakland, fra parfymebyen Grasse gjennom terrasserte landskaper til Menton ved Middelhavet.

7 dager Fra 15 300,- Les mer
Rota Vicentina – Fiskernes sti

Rota Vicentina – Fiskernes sti

Kystvandring langs Fiskernes sti i naturparken Alentejo i Portugal. Opplev bacalhau, sanddyner, klipper, hav, sol, vind og endeløse strender.

7 dager Fra 7 850,- Les mer
Sierra Nevada

Sierra Nevada | 2024

Fjelltur med autentisk, spansk kultur i Granada, de hvite landsbyene i Alpujarras og valgfri topptur til Mulhacén i Sierra Nevada.

8 dager Fra 10 850,- Les mer
Øyvandring på Côte d'Azur

Øyvandring på Côte d'Azur

Langhelg med base i yndige Le Lavandou og enkle vandringer på øyene i nasjonalparken Port-Cros. Vakre strender og masse bademuligheter.

Snakk med en reiseekspert