Fotturer

Hos oss finner du et godt utvalg av både fotturer i gruppe med turleder og individuelle fotturer for dem som ønsker å vandre mer på egen hånd. Men bagasjetransport er alltid inkludert, uansett hvilken tur du velger trenger du bare å bære en dagstursekk med det aller nødvendigste og ellers nyte vandringen i vakker natur.

Våre fotturer går i områder som er godt tilrettelagt med oppmerkede stier og småveier. Hotellene vi bruker ligger ofte i små, hyggelige fjellandsbyer eller eventuelt i små kystperler. Du vil merke at tregrensen går høyere i Sør-Europa enn i Norge, vekstene er velduftende og naturen annerledes. Dessuten passerer vi ofte landsbyer med butikker og barer, hus og kirker som er verdt å utforske - det gir et interessant innblikk i det lokale levesettet samt en velfortjent pust i bakken.

Fotturer krever en innsats av hele kroppen, relativt god kondisjon og gode knær, og er mer krevende enn sykkelturene. Men når kvelden kommer og du har tatt deg en deilig og oppfriskende dusj, vil du ha en god følelse av å ha brukt kroppen til noe godt - og så smaker den lokale maten og vinen enda bedre og er ikke minst enda mer fortjent!