Skip to main content

Fotturer

Gå deg glad

Turer for deg som som ønsker å oppdage nye steder sakte, enten du foretrekker lettgåtte kystvandringer eller fjellturer med litt høyere puls. Uansett valg gjør vi det enkelt for deg – du reiser på egen hånd, men vi bestiller overnattinger og tar oss av bagasjetransport. I tillegg får du kart, gode veibeskrivelser, GPS-spor og ellers alt du trenger av praktisk informasjon for turen. La deg inspirere av utvalget under!

Fulltekstsøk
Amalfikysten

Amalfikysten

Vandring på kystnære stier med svimlende vakre utsiktspunkter på Amalfikysten, Capri og Procida. Opplev også fascinerende Pompeii og Vesuv.

8 dager Fra 10 150,- Les mer
Andalucía – Cabo de Gata

Andalucía – Cabo de Gata

Kystnær fottur i solrike Andalucía i Sør-Spania. Du vandrer i naturparken Cabo de Gata-Níjar, langs strender og klipper med krystallklart vann.

7 dager Fra 9 650,- Les mer
Annecy og de franske alper

Annecy og de franske alper

Til fots i det spektakulære fjellområdet Les Aravis med sine vakre alpelandsbyer. Avslutning med båttur over Annecysjøen til Annecy.

7 dager Fra 13 450,- Les mer
Den franske riviera

Den franske riviera

Kort og lettgått kystvandring på den franske riviera fra Menton via Monaco, Cap Ferrat, Beaulieu- og Villefranche-sur-Mer til Nice.

4 dager Fra 6 100,- Les mer
Det spanske Baskerland

Det spanske Baskerland

En frodig, spennende, variert og kystnær vandring mellom matmekkaet San Sebastián og nyoppussede Bilbao i det spanske Baskerland.

Fjellandsbyer i Provence

Fjellandsbyer i Provence

Vandring i Mentons bakland gjennom frodig natur og pittoreske landsbyer. Fra fjell til hav med avslutning i Menton ved Middelhavet.

8 dager Fra 13 000,- Les mer
Kyst og fjell i Catalonia

Kyst og fjell i Catalonia

Vakker og variert fottur i området der Pyreneene stuper ned i Middelhavet, langs kysten fra Collioure i Frankrike til Cadaqués i Spania.

Kystvandring Costa Brava

Kystvandring Costa Brava

Enkel fottur langs vakre kyststier med ville klipper, små sandstrender og flotte strandpromenader. Svært gode hoteller.

6 dager Fra 7 800,- Les mer
Ligurias landsbyer

Ligurias landsbyer

Opplev Ligurias sjarm til fots gjennom et vakkert kulturlandskap med olivenlunder, skog, levende landsbyer og solnedganger over Middelhavet.

7 dager Fra 10 150,- Les mer
Mont Blanc rundt

Mont Blanc rundt

Kombinér høyfjell, koselige kontinentale landsbyer, god mat og europeisk kulturhistorie på denne klassikeren rundt foten av Mont Blanc.

8 dager Fra 14 450,- Les mer
Naturparker i Dolomittene

Naturparker i Dolomittene

Opplev Sør-Tyrols majestetiske fjell, frisk luft, vennlige mennesker og god mat på denne fjellturen i Dolomittenes naturparker.

7 dager Fra 10 500,- Les mer
Provence og Rivieraen

Provence og Rivieraen | Gruppetur

Bli med vår populære og kunnskapsrike turleder Maggie Flybring til Menton, på en ukes gruppetur med enkle vandringer i Provence.

7 dager Fra 10 590,- Les mer
Rivieraens bakland

Rivieraens bakland

Vandring i Den franske rivieras bakland, fra parfymebyen Grasse gjennom terrasserte landskaper til Menton ved Middelhavet.

7 dager Fra 13 850,- Les mer
Rota Vicentina – Fiskernes sti

Rota Vicentina – Fiskernes sti

Kystvandring langs Fiskernes sti i naturparken Alentejo i Portugal. Opplev bacalhau, sanddyner, klipper, hav, sol, vind og endeløse strender.

7 dager Fra 7 100,- Les mer
Sierra Nevada |  NYHET

Sierra Nevada | NYHET

Fjelltur med autentisk, spansk kultur i Granada, de hvite landsbyene i Alpujarras og valgfri topptur til Mulhacén i Sierra Nevada.

8 dager Fra 8 650,- Les mer
Øyvandring på Côte d'Azur

Øyvandring på Côte d'Azur

Langhelg med base i yndige Le Lavandou og enkle vandringer på øyene i nasjonalparken Port-Cros. Vakre strender og masse bademuligheter.