Til fots i dramatiske landskaper Fjellturer

2 turer se alle

Oversikt

Gå deg glad

Fotturer i Europas høyfjell for deg som er glad i naturen, fjellstøvler og frihet, og setter pris på at de praktiske detaljene er organisert for deg. Her vil du oppleve det ville og spektakulært vakre i kombinasjon med godt merkede stier og god mat. Du bestemmer selv i hvilket tempo dagsturen går, og om det blir piknik i det grønne eller en god lunsj på restaurant. Nede i dalene finnes det en landsby med en kirke, en bar og flere butikker, hvor lokalbefolkningen hilser glade vandrere hjertelig velkommen.

Turer

Mont Blanc og Dolomittene (2 turer)

Menneskeskapt kultur i kombinasjon med dramatiske landskaper finner du på våre fotturer rundt Mont Blanc og i Dolomittene. Her treffer du på kuer, sauer og geiter som gresser fredelig i landskapet, og gjetere som passer på dem.

Den som har gått langt, må få sove godt, så bortsett fra et par netter på enkle, sjarmerende fjellstuer på Mont Blanc-turen, bor du på komfortable hoteller med private fasiliteter. Og bagasjen din blir naturligvis kjørt fra hotell til hotell. Den slitne godfølelsen av å ha brukt kroppen etter en dag med 20 km og 1000 høydemeter får du på kjøpet!

Assistanse

Bagasjetransport
Alle våre turer fra hotell til hotell inkluderer bagasjetransport: Sett fra deg kofferten i resepsjonen på morgenen og finn den igjen på neste hotell på ettermiddagen. Å være på tur uten å måtte dra på kilo med bagasje utgjør en stor forskjell.

 

Ikke helt på egen hånd
Selv om vi selger turer “på egen hånd” er du jo selvfølgelig ikke helt det: Overnattingene? Bestilt og betalt. Bagasjen? Den bringer vi til neste hotell. Hvilken vei? Følg skiltene, kartene, veibeskrivelsen eller GPS’en. Alt du trenger å gjøre er å nyte landskapet i trygg forvissning om at vi sørger for alt det praktiske. Enkelt, ikke sant?

 

Trenger du hjelp?
Vi organiserer turen din med omhu for å forhindre uhell. Hvis du allikevel skulle få et problem, har du et telefonnummer å ringe 7 dager i uken. Ring, så får du hjelp.

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk