Å vite

Hvorfor hit?

Denne pilegrimsvandringen mot Santiago de Compostela forener to av de viktigste byene på Den franske veien – Burgos og León. Mellom byene følger du den eldgamle pilegrimsleden over den langstrakte mesetaen, en stille, åpen høyslette med jorder og kornmarker så langt øyet kan se. Du passerer små landsbyer, kirker og ruiner, ofte av romansk og middelaldersk opprinnelse, og her er det mang en skatt å finne.

 

Høydepunkter

 • Burgos, kanskje den vakreste byen langs hele pilegrimsleden
 • Solens og vindens innvirkning på fargespillet over mesetaen
 • «Lysets katedral» i León

Hva venter deg?

Turen går i et relativt flatt område over mesetaen, en åpen høyslette som ligger 800 meter over havet, og med få muligheter for skygge. Noen av etappene er ganske lange, så du bør være vant til å gå tur over flere timer flere dager i strekk.

Overnatting

Turen inkluderer til dels svært forskjellige overnattingssteder i nærheten av løypa, både i by og på landsbygda: 2*-3*-hoteller, pensjonater, gjestehus og B&B. Det er enkle, men autentiske overnattingssteder, ofte familiedrevne. Rommene har alltid eget bad.

Avganger og priser

Avganger:

Hver dag | Hele året

 

Pris pr. person:

 • 9 200 kr i dobbeltrom | 11 900 kr i enkeltrom | komfort: enkel

 

Tillegg:

 

Måltider

 • Pilegrimsmiddager 2 400 kr

 

Ekstranetter inkl. frokost, pr. person

 • Ekstranetter i Burgos og León, på forespørsel
 • Burgos: 680 kr i dobbeltrom | 1 120 kr i enkeltrom
 • León: 650 kr i dobbeltrom | 1 020 kr i enkeltrom
Inkludertvis alt
vis altskjul alt
 • 10 overnattinger i dobbeltrom
 • Tilgjengelig komfort: enkel

 

 • 10 frokoster

På forespørsel: spesialmeny ved allergi, intoleranse og andre spisevaner. Kan ikke garanteres. 

Bagasjen din blir fraktet fra hotell til hotell.
Det er tillatt med 1 kolli pr. person, maks. 20 kg.

Før du reiser vil du motta detaljert informasjon om tillatt bagasje, hvordan du fyller ut bagasjelappene, og tidspunkt for henting/levering.

Etter bestilling på e-post:

 • bestillingsbekreftelse
 • informasjonsskriv «Del 9 / Burgos – León»

 

Før avreise på e-post:

 • informasjonsskriv «Før avreise»
 • hotelliste
 • reiseskildring
 • kart over første overnattingssted

 

På første hotell:

 • bagasjelapper
 • veibeskrivelse på engelsk
 • pilegrimspass
 • kart over overnattingsstedene
 • bykart

Vår lokale samarbeidspartner er tilgjengelig for assistanse dersom uhellet skulle være ute. Du vil motta et telefonnummer før avreise.

 • Transfer fra Hornillos til Isar (dag 2)
 • Transfer fra Isar til Hornillos (dag 3)
 • Transfer fra El Burgo Ranero til Sahagún (dag 8)
 • Transfer fra Sahagún til El Burgo Ranero (dag 9)
 • Avbestilling av reisen

Du kan avbestille reisen og eventuelle ekstranetter etter følgende regler:
Ved avbestilling 60 dager eller mer før avreise betaler du et administrasjonsgebyr på kr 500 per person.
Ved avbestilling mellom 59 og 35 dager før avreise beholder Merlot Reiser (heretter MR) det innbetalte depositum.
Ved avbestilling mellom 34 og 15 dager før avreise beholder MR 50 % av reisens pris. 
Ved avbestilling 14 dager eller mindre før avreise, eller hvis du ikke møter ved avgang eller ikke har de nødvendige papirer (pass, flybillett, ev. helseattester e.l.), beholder MR hele reisens pris.

 

 • Endring av reisen

Dersom du etter at en reise er bekreftet fra MR ønsker å endre din bestilling (reisedag, reisemål, hotell etc.), vil du bli belastet med et endringsgebyr på kr 200 per person, dersom MR har mulighet til å etterkomme de nye ønsker. Dette gjelder ikke tilleggsbestillinger av ekstranetter.

 

 • Omgjøring til enkeltrom

Har du bestilt en reise i delt dobbelt-/twinrom sammen med et reisefølge og sistnevnte avbestiller slik at du må over i enkeltrom, gjelder følgende regler:
Hvis reisefølget avbestiller 35 dager eller mer før avreise, må du betale gjeldende enkeltromstillegg.
Hvis reisefølget avbestiller mellom 34 og 15 dager før avreise, deler du og MR gjeldende enkeltromstillegg.
Hvis reisefølget avbestiller 14 dager eller mindre før avreise, vil MR ikke belaste deg for gjeldende enkeltromstillegg.

 

 • Retten til å overdra reisen

Du har rett til å overdra reisen til en person som oppfyller alle nødvendige betingelser for å delta, dersom du underretter MR om dette innen rimelig tid før avreise.

Reisen til og fra turens start- og sluttpunkt er ikke inkludert. Se PRAKTISK INFO for tips til utreise og hjemreise.

 • Overnatting i enkeltrom
 • Ekstranetter

Det er mulig å bestille ekstranetter i Burgos og/eller León før og/eller etter turen.

 

 • Halvpensjon

Pilegrimsmiddager på overnattingsstedene eller en nærliggende restaurant. Det er også mulig å bestille matpakke på overnattingsstedene. 

Dag for dag
1. Ankomst Burgos
Velkommen til pilegrimsvandring og til Spanias gotiske hovedstad, Burgos. Byen med 170 000 innbyggere ligger over 800 m over havet og har en enorm rikdom av kunst og arkitektoniske perler, ikke minst den imponerende gotiske katedralen Santa María og klosteret Las Huelgas. Det historiske sentrum er også en liten… mer

Velkommen til pilegrimsvandring og til Spanias gotiske hovedstad, Burgos. Byen med 170 000 innbyggere ligger over 800 m over havet og har en enorm rikdom av kunst og arkitektoniske perler, ikke minst den imponerende gotiske katedralen Santa María og klosteret Las Huelgas. Det historiske sentrum er også en liten juvel – en labyrint av brosteinsbelagte gater og små og store torg. Finn et ledig bord, og nyt stemningen mens du bestiller noen snabber med chorizo, embutidos (lufttørket pølse) og morcilla (blodpølse), fylt paprika, et stykke queso de Burgos (fersk geitost) og et glass med noe kortreist og godt. I morgen braker det løs.

 lukk
Overnatting hotell
2. Langs høyslettene fra Burgos til Hornillos og transfer til Isar for overnatting
Du forlater Burgos langs elven Arlanzón. Snart vil du gå innover landskapet som kalles for «páramo», over mesetaen – et tynt befolket, åpent høydeplatå med jorder og kornmarker så langt øyet kan se. På veien vil du oppdage sjarmerende landsbyer som Villalbilla, Tardajos og Rabé de las Calzadas. Etter… mer

Du forlater Burgos langs elven Arlanzón. Snart vil du gå innover landskapet som kalles for «páramo», over mesetaen – et tynt befolket, åpent høydeplatå med jorder og kornmarker så langt øyet kan se. På veien vil du oppdage sjarmerende landsbyer som Villalbilla, Tardajos og Rabé de las Calzadas. Etter å ha tatt et pust i bakken og en kikk på den gotiske San Román-kirken i den flotte middelalderlandsbyen Hornillos del Camino, blir det kl. 15:00 transfer til overnattingsstedet i Isar (2 km unna). Skulle du fortsatt ha litt futt igjen i beina etter denne første etappen på drøye to mil, kan du selvsagt også velge å gå dit.

 lukk
Overnatting Gjestehus / Måltider frokost / Vandring 5 timer 30 minutter / Km 21 / Høydemeter + 100 - 130 / Transfer bil 10 minutter
3. Fra Hornillos via klosteret San Antón til middelalderlandsbyen Castrojeriz
Du benytter deg enten av transferen eller går de 2 km tilbake til Hornillos og pilegrimsveien. Herfra går veien gjennom et rolig, noe monotont åkerlandskap med få muligheter for skygge. Etter nærmere 6 km bør du ta en liten avstikker via skilting til Arroyo San Bol, for å fylle… mer

Du benytter deg enten av transferen eller går de 2 km tilbake til Hornillos og pilegrimsveien. Herfra går veien gjennom et rolig, noe monotont åkerlandskap med få muligheter for skygge. Etter nærmere 6 km bør du ta en liten avstikker via skilting til Arroyo San Bol, for å fylle på vannflasken i den iskalde kilden. Forfrisket tar du deg så frem til den klassiske pilegrimsbyen Hontanas, hvor du kan ta deg en velfortjent lunsjpause. Leden vil føre deg videre til ruinene av det gotiske klosteret San Antón, som på 1300-tallet huset et sykehus for Antonitterordenen, kjent for blant annet å kurere helvetesild. Herfra vil du allerede skimte borgen på høyden over den vakre befestede middelalderlandsbyen Castrojeriz, som slynger seg rundt borgen. Orker trøtte pilegrimsbein noen høydemeter til, blir det en tur opp til slottet, der du belønnes med en fabelaktig utsikt over «den lange byen» og det omliggende landskapet.

 lukk
Overnatting hotell / Måltider frokost / Vandring 5 timer / Km 20 / Høydemeter + 100 - 100 / Transfer bil 10 minutter
4. Utsikt fra Mostelares-høyden, over sletteland til historiske Frómista
Straks du forlater Castrojeriz venter den 1,5 km lange og relativt bratte høyden Alto de Mostelares. På toppen, mens du får igjen pusten, kan du beundre utsikten over Castrojeriz og det kastiljanske landskapet, før du vandrer videre i herlige nedoverbakker mot Lysbrønnen og elven Pisuerga, som markerer grensen mellom… mer

Straks du forlater Castrojeriz venter den 1,5 km lange og relativt bratte høyden Alto de Mostelares. På toppen, mens du får igjen pusten, kan du beundre utsikten over Castrojeriz og det kastiljanske landskapet, før du vandrer videre i herlige nedoverbakker mot Lysbrønnen og elven Pisuerga, som markerer grensen mellom provinsene Burgos og Palencia. Sistnevnte har den største konsentrasjonen av romanske minnesmerker i Europa, og svært mange av dem ligger heldigvis langs caminoen. Du entrer Tierra de los Campos, et åpent sletteland hvor det dyrkes korn, grønnsaker og vindruer som får sårt tiltrengte dråper fra overrislingsanlegg som henter vann fra de nærliggende kanalene. Den siste delen av veien går langs én av dem, Canal de Castilla, som fører deg over en sluse og inn til Frómista, sentrum for Spanias rikeste kornproduksjon, spesielt hvete – og kjent for  å ha huset pilegrimer i århundrer, i kveld blant annet deg. Før du tar kvelden, anbefaler vi imidlertid et besøk i den store, velbevarte romanske San Martín-kirken.

 lukk
Overnatting hotell / Måltider frokost / Vandring 6 timer 30 minutter / Km 25 / Høydemeter + 150 - 130
5. Over høyslettene fra Frómista til middelalderbyen Carrión de los Condes
De gamle pilegrimsrutene har i moderne tid ofte fått følge av asfalterte bilveier, dette gjelder også i dag. På senda, gruslagte stier, tar du fra Palencias hovedstad Frómista igjen beina fatt gjennom det åpne og paddeflate jordbrukslandskapet. Du er fortsatt i høylandet, og det er få muligheter for skygge,… mer

De gamle pilegrimsrutene har i moderne tid ofte fått følge av asfalterte bilveier, dette gjelder også i dag. På senda, gruslagte stier, tar du fra Palencias hovedstad Frómista igjen beina fatt gjennom det åpne og paddeflate jordbrukslandskapet. Du er fortsatt i høylandet, og det er få muligheter for skygge, så pass på å fylle vannflasken der du kan! I Población de Campos kan du besøke den romanske eremitthytta San Miguel som stammer fra 1200-tallet. I Revenga de Campos er barokkirken San Lorenzo verdt en titt – og på en varm solskinnsdag kan nok et besøk her være et kjærkomment, svalende avbrekk fra caminoen. I Villalcázar de Sirga er et stopp ved den imponerende ridderkirken et must. Tempelherreridderne beskyttet fra 1100-tallet veien til Santiago og hadde sin base her. Selv om borgen som omga kirken delvis er i ruiner, er det lett å forstå hvor storslagent dette byggverket var, og kirken, med en altertavle som viser ni scener fra Jakobs liv, er erklært som nasjonalmonument. Carrión de los Condes er en interessant småby med middelalderatmosfære, klostre og forseggjorte kirker som kan berette mang en historie, og her tilbringer du natten.

 lukk
Overnatting hotell / Måltider frokost / Vandring 5 timer / Km 19 / Høydemeter + 50 - 90
6. Langs den romerske veien fra Carrión de los Condes til Calzadilla de la Cueza
Dagens etappe er også flat, og relativt kort, så ta deg gjerne litt mer tid til å oppdage Carrión: Santiago-kirken med en romansk fasade som dateres tilbake til 1100-tallet, og klosteret Santa Clara, grunnlagt et par århundrer senere. I utkanten av byen, ved middelalderbroen, ligger også det vakre tidligere… mer

Dagens etappe er også flat, og relativt kort, så ta deg gjerne litt mer tid til å oppdage Carrión: Santiago-kirken med en romansk fasade som dateres tilbake til 1100-tallet, og klosteret Santa Clara, grunnlagt et par århundrer senere. I utkanten av byen, ved middelalderbroen, ligger også det vakre tidligere renessanseklosteret San Zilo, nå omgjort til hotell. Du vandrer så av gårde over en lang og tørr slette i retning overnattingsstedet ditt i Calzadilla de la Cueza. Det finnes faktisk ikke en eneste vannpost eller kafé underveis, så ta med deg rikelig med vann og enda litt til. Etter hvert følger du den romerske veien Calzada Romana, en del av Via Aquitana, i nærmest snorrett linje helt frem til Calzadilla. Veien går over et stort myrområde og ble for over 2000 år siden anlagt av stein i en høyde som akkurat går klar av en eventuell vårflom. Det finnes ikke stein i området, og til dags dato vet faktisk ingen hvor denne steinen kom fra.

 lukk
Overnatting hotell / Måltider frokost / Vandring 4 timer / Km 16 / Høydemeter + 30 - 30
7. Fra Calzadilla de la Cueza til den tidligere praktbyen Sahagún
I dag krysser du elven La Cueza og kommer inn i landsbyen Lédigos hvor de fleste av de 70 innbyggerne lever av landbruk. Inne i den lille kirken finnes det tre representasjoner av apostelen Jakob – pilegrimen, apostelen og maurerdreperen. Du vandrer så videre gjennom landsbyene Terradillos de los… mer

I dag krysser du elven La Cueza og kommer inn i landsbyen Lédigos hvor de fleste av de 70 innbyggerne lever av landbruk. Inne i den lille kirken finnes det tre representasjoner av apostelen Jakob – pilegrimen, apostelen og maurerdreperen. Du vandrer så videre gjennom landsbyene Terradillos de los Templarios, som skal ha tilhørt tempelridderordenen, og Moratinos, som før inkvisisjonen var delvis befolket av muslimer, noe du ser flere spor av i byens kirkearkitektur. To kilometer etter elven Sequillo forlater vi provinsen Palencia til fordel for den store, rike og folkerike provinsen León. Du ender dagens vandring i Sahagún, en tidligere svært ettertraktet praktby hvis jordbruksrikdom tiltrakk seg både kristne, jøder og muslimer. Ettersom husene i sin tid ble laget i teglstein, har de dessverre ikke tålt tidens tann, men det er heldigvis noen få gjenværende tegn på fordums prakt – kirkene San Tirso, San Juan og San Lorenzo samt klosteret La Peregrina med en skulptur av jomfruen som pilegrim. Alle er de bygget i mudéjarstil, altså kristne byggverk med arabiske arkitektoniske elementer. Kanskje er du fortsatt tørst etter dagens lange marsj over den vannpostfattige og solfylte mesetaen? Den obligatoriske byvandringen i Sahagún kan i så fall med fordel avsluttes med noe leskende på en av de hyggelige uteserveringene på Plaza Mayor. Overnatting i to netter her.

 lukk
Overnatting hotell / Måltider frokost / Vandring 6 timer / Km 22 / Høydemeter + 30 - 60
8. Fra Sahagún til El Burgo Ranero, og transfer tilbake til Sahagún for overnatting
Du forlater Sahagún gjennom portalen Arco de San Benito, som opprinnelig var porten til Spanias største benediktinerkloster. Siden krysser du elven Cea og trer rett inn i skogen hvor 40 000 kristne i sin tid ble drept i et slag mot maurerne. Ved Calzada del Coto deler veien seg.… mer

Du forlater Sahagún gjennom portalen Arco de San Benito, som opprinnelig var porten til Spanias største benediktinerkloster. Siden krysser du elven Cea og trer rett inn i skogen hvor 40 000 kristne i sin tid ble drept i et slag mot maurerne. Ved Calzada del Coto deler veien seg. Den romerske veien går rett frem, du svinger i stedet til venstre og kommer snart til landsbyen Bercianos del Real Camino. Langs den alternative ruta du skal følge videre, El Camino Real, er det plantet popler for hver niende meter og satt opp steinbenker for hver kilometer. El Burgo Ranero er en liten, sjarmerende landsby med adobe-hus, bygget med blokker av soltørket leire og jord. Her er det få overnattingssteder, så kl. 15:00 blir det transfer tilbake til Sahagún for overnatting.

 lukk
Overnatting hotell / Måltider frokost / Vandring 5 timer / Km 18 / Høydemeter + 60 / Transfer bil 20 minutter
9. Transfer tilbake til El Burgo Ranero og vandring over slettene til Mansilla de las Mulas
Transfer kl. 09:00 tilbake til El Burgo Ranero, hvor du tar opp igjen vandringen. Slettene og det åpne landskapet fortsetter og du følger vandringsleden videre langs en bilvei. Når du ankommer Mansilla de las Mulas gjennom den bueløse Santiagoporten og Mansillas gamleby, hvor du igjen treffer på den romerske… mer

Transfer kl. 09:00 tilbake til El Burgo Ranero, hvor du tar opp igjen vandringen. Slettene og det åpne landskapet fortsetter og du følger vandringsleden videre langs en bilvei. Når du ankommer Mansilla de las Mulas gjennom den bueløse Santiagoporten og Mansillas gamleby, hvor du igjen treffer på den romerske veien, kan du beskue de delene av den rektangulære bymuren fra 1100-tallet som fortsatt er intakte. Steinene er hentet fra elva Esla og kan være opptil 3 meter tykke. Svett? På en liten strand langs elva er det mulig å skylle av seg dagens dont før du avslutter kvelden rundt et bord på en av de skyggefulle plazaene.

 lukk
Overnatting hotell / Måltider frokost / Vandring 5 timer / Km 19 / Høydemeter + - 80 / Transfer bil 20 minutter
10. Fra Mansilla de las Mulas til lysets katedral i León
Den siste etappen på denne delen av pilegrimsruta er enkel og kort, men stort sett på «senda», altså grussti langs bilveien. Etter å ha forlatt Mansilla krysser du elvene Esla og senere Porma i middelalderlandsbyen Villarente. Når du kommer til toppen av en bratt skråning, vil du se byen… mer

Den siste etappen på denne delen av pilegrimsruta er enkel og kort, men stort sett på «senda», altså grussti langs bilveien. Etter å ha forlatt Mansilla krysser du elvene Esla og senere Porma i middelalderlandsbyen Villarente. Når du kommer til toppen av en bratt skråning, vil du se byen León dukke opp for føttene dine, dominert av juvelen – den imponerende katedralen med lyse og polykrome vinduer. En kort og bratt nedstigning fører deg inn i León, en av Spanias viktigste byer i den nordvestre delen av landet. Grunnlagt av romerne i år 70 e.kr, har byen en interessant og broket historie. Den nevnte katedralen i gotisk stil har 125 middelalderske glassmalerier og har flere kallenavn – «katedralen uten søyler» eller «lysets katedral». Du er kommet til veis ende, og den lange, og noen steder kanskje stille og monotone pilegrimsvandringen er over for denne gang. Bland deg inn i folkemengden, og kjenn på den vibrerende stemningen på alle byens åpne plasser og torg.

 lukk
Overnatting hotell / Måltider frokost / Vandring 5 timer / Km 18.5 / Høydemeter + 80 - 50
11. Turslutt i León
Etter frokost er turen slutt for denne gang, og tiden er kommet for å fordøye inntrykkene dersom du ikke har bestilt ekstranetter i vakre León. Det rette stedet å begynne å oppdage byens sjel er Plaza Mayor, en triumf for barokk kunst og arkitektur. Fra Casa de las Carnicerías… mer

Etter frokost er turen slutt for denne gang, og tiden er kommet for å fordøye inntrykkene dersom du ikke har bestilt ekstranetter i vakre León. Det rette stedet å begynne å oppdage byens sjel er Plaza Mayor, en triumf for barokk kunst og arkitektur. Fra Casa de las Carnicerías til Palacio del conde Luna er det mange muligheter til å fordype seg i byens rike historie. Ønsker du heller å nærme deg katedralen i Santiago de Compostela enda litt mer? Neste etappe har også ti overnattinger, og går frem til Sarria.

 lukk
Måltider frokost
Praktisk info
 • Vanskelighetsgrad: middels
 • Etappelengde: 16 – 25 km
 • Varighet: 4 – 6 timer
 • Høydemeter totalt: fra +30 m til +120 m, fra -50 m til -150 m
 • Terreng: grusvei gjennom dyrket mark og lange strekninger på mesetaen. 
 • Det er få referansepunkter ute på bygda, men caminoen er skiltet. Oppstigningen og nedstigningen dag 4 på Alto de Mosterales er kort, men krever gode knær og ankler.

Turen finner sted i en høyde mellom 800 og 900 moh.

Individuell ankomst til startstedet Burgos.

 

Med fly

Bilbao (BIO) og Madrid (MAD) er de nærmeste flyplassene.

 

Fra Bilbao flyplass:

 • Taxi eller buss nr. 3247 fra selskapet Bizkaibus til bussterminalen i Bilbao, ca. 30 min. Buss videre med selskapet Alsa til Burgos, 1 t 45 min.

 

Fra Madrid flyplass:

 • Alt. 1: Buss direkte til Burgos med selskapet Alsa, ca. 2 t 30 min
 • Alt. 2: Taxi til togstasjonen Madrid Chamartín-Clara Ca., ca. 15 min. Tog videre til Burgos – Rosa de Lima stasjon, min. 2 t 30 min.

Hvordan komme seg hjem

León er fotturens siste by, individuell hjemreise herfra.

 

Med fly

Madrid (MAD) er nærmeste flyplass.

 

Til Madrid flyplass:

 • Alt. 1: Tog til Madrid Chamartín-Clara Ca. stasjon, min. 2 t. Taxi videre til flyplassen, ca. 15 min.
 • Alt. 2: Buss direkte til flyplassen med selskapet Alsa, min. 4 t 15 min. Noen avganger går ikke til flyplassen, men til Madrid Moncloa eller Madrid Estación Sur. Fra disse taxi (ca. 20 min) eller metro med bytte (min. 45 min) til flyplassen.

 

Klær

 • behagelige og lette å ta av og på, avhengig av sesong
 • noe litt tykkere til kveldsbruk og til bruk i rom med klimaanlegg
 • regntøy (jakke, bukse, evt. poncho, skoovertrekk)
 • skjerf eller buff
 • hodeplagg
 • badetøy
 • sandaler

 

Reiseapotek

 • generelle legemidler (smertestillende, betennelsesdempende, febernedsettende)
 • personlige medisiner
 • insektsmiddel
 • solkrem og leppepomade med solfaktor
 • sjampo og dusjsåpe
 • ørepropper
 • førstehjelpssett

 

Tilbehør

 • solbriller, også nyttig mot insekter
 • kamera
 • telefonlader
 • strømadapter
 • vannflaske

Reis med respekt for miljøet, stedene og menneskene som ønsker oss velkommen:

 • lær deg litt om skikker og tradisjoner i landet du besøker
 • vær oppmerksom på at noen uttrykk og bevegelser kan ha en mer støtende betydning i andre land
 • spør alltid om tillatelse før du tar bilder av andre mennesker
 • pass på å dekke skuldrene i kirker og andre religiøse steder
 • ikke legg igjen spor etter deg – pass på å ta med deg det du har av søppel
 • ikke ta med «souvenirer» fra beskyttede naturmiljøer og arkeologiske steder
 • i beskyttede områder, prøv alltid å følge stiene – ikke forstyrr dyrene, og ikke skad plantene
 • ikke sløs med vann og energi, dette er dyrebare ressurser for hele planeten
 • respekter reglene fastsatt av eierne på overnattingsstedene

  Bestill

  Fyll ut skjemaet, så undersøker vi tilgjengelighet og bekrefter bestillingen så snart som mulig. Dette kan ta fra noen timer til flere virkedager.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrevet med reisetips og inspirasjon


  Takk

   TRENGER DU HJELP?

   For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.   Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Su misura
    per gruppi

    Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


    Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


    Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


    Takk

     Nyhetsbrev

     Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
     Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

     Takk