På sykkeltur Langs elver og innsjøer

14 turer se alle

OVERSIKT

Følg Europas vannveier

En sykkeltur langs det gamle kontinentets mange elver og innsjøer byr på både vakkert kulturlandskap, variert natur, og livlige byer og landsbyer hvor det er enkelt å ta seg et pust i bakken. De fleste strekningene følger godt merkede sykkel- og turveier, og med en elv eller innsjø i tillegg som holdepunkt, er det svært enkelt å finne frem.

 

Vannets svalende effekt

Sentral-Europas rene innsjøer inviterer daglig til en dukkert, mens elvene og kanalene i så måte ikke nødvendigvis er fullt så schön, blau og innbydende overalt. Bading eller ikke, løypenes nærhet til vann sørger uansett for en sårt tiltrengt svalende bris på sykkelturens varmeste dager.

Turer

På sykkel rundt innsjøer (3 turer)

Sentral-Europa har mange vakre og rene innsjøer som i århundrer har tiltrukket seg badehungrige turister. Hit kom de for å bade og seile, se kulturskatter i landsbyene og nyte det gode liv. Sykkelturister kan i tillegg glede seg over lett terreng og etter hvert svært godt utarbeidede sykkelveier som ofte strekker seg rundt hele innsjøen. Et vakkert panorama over innsjøen er fast følge, og avstanden er sjelden lang mellom flotte badeplasser og serveringssteder. La årets ferie bli en sykkeltur rundt Bodensjøen eller Balatonsjøen!

Langs elver og kanaler (8 turer)

For å bli godt kjent med en region, følg vannveiene. Elver og kanaler har sett landsbyer og byer bli født, styrket den lokale økonomien og skapt landskapet. Mange av de gamle veiene langs elver og kanaler ble tidligere brukt av hester som slepte båter og flytende gods. I dag er de perfekte lettsyklede sykkelveier som følger tett på vannveiene, godt adskilt fra øvrig trafikk. Langs elver og kanaler på sykkeltur i Frankrike, Italia, Tyskland, Østerrike, Belgia og Nederland kommer du tett på Europas historie. 

 

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk