Bryt med brunost og hverdag Weekendturer

9 turer se alle

Oversikt

Duften og smaken av Europa

Rundt deg dufter det av rosmarin og timian, og sirissene synger såpass høyt at det nesten er irriterende. Når du, god og varm etter noen kilometer på sykkelsetet, finner deg en skyggefull flekk under et pinjetre og drar opp en nystekt baguette, litt skinke, oliven og en velduftende tomat fra snippsekken, da savner du ikke jobbkantina. Våre weekendturer er laget for deg som ønsker et avbrekk i hverdagen med påfyll av fremmede smaker, lyder og stemninger.

Det er enkelt!

Det er lettere å finne et tidspunkt som passer for vennegjengen eller din kjære når man ikke trenger å være borte i så mange dager. Og vi vet at du har begrenset med tid – for å kjapt kunne ta deg til steder med vakker natur og småveier, har vi funnet frem til grønne perler som er lett tilgjengelige med offentlig transport fra flyplassene.

Selv om vi kaller det weekendturer, velger du selv hvilken ukedag du vil starte. På to av våre sykkelturer kan du også selv bestemme antall dager, og hvor mange av disse du ønsker å sykle.

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk