Skip to main content

Langhelger og miniuker

Duften og smaken av Europa

Rundt deg dufter det av rosmarin og timian, og sirissene synger såpass høyt at det nesten er irriterende. Når du, god og varm etter noen kilometer på sykkelsetet, finner deg en skyggefull flekk under et pinjetre og drar opp en nystekt baguette, litt skinke, oliven og en velduftende tomat fra snippsekken, da savner du ikke jobbkantina. Våre langhelger og miniuker på sykkel eller til fots er laget for deg som ønsker et avbrekk i hverdagen med påfyll av fremmede smaker, lyder og stemninger.

Det er enkelt!

Det er lettere å finne et tidspunkt som passer for vennegjengen eller din kjære når man ikke trenger å være borte i så mange dager. Og vi vet at du har begrenset med tid – for å kjapt kunne ta deg til steder med vakker natur og småveier, har vi funnet frem til grønne perler som er lett tilgjengelige med offentlig transport fra flyplassene.

På de fleste av våre korte turer kan du selv velge hvilken ukedag du vil starte. På noen av turene hvor du bor fast på ett sted kan du også selv bestemme antall overnattinger, og hvor mange av dagene du ønsker å sykle eller gå. 

 

 

Snakk med en reiseekspert