Enkel ferie med store og små barn Sykkelturer for familier

5 turer se alle

Oversikt

Sykkelferie med store og små barn

En sykkelferie er et fantastisk eventyr for hele familien: en aktiv ferie ute i det fri, i direkte kontakt med naturen, historien og tradisjonene som har formet stedene du triller gjennom. Å sykle sammen som familie er en veldig fin og nær måte å være sammen og skape nye minner på. Og vi har sykler for alle aldre: Alle skal med!

Det er så enkelt!

Bestilte hoteller, bagasjetransport, leide sykler, gode veibeskrivelser, noen å ringe dersom du skulle trenge hjelp: en sykkelferie med familien er faktisk veldig enkelt!
På våre barnevennlige sykkelturer er dagsetappene noe kortere enn på de vanlige sykkelturene, i gjennomsnitt 35 km om dagen. Vi legger stor vekt på å legge løypene til rolige sykkelstier som er minst mulig i kontakt med trafikk, med gode bademuligheter og i nærheten av steder hvor det passer for store og små å ta en liten pause: små landsbyer, museer, slott, men også fornøyelsesparker, opplevelsesparker, strender og bondegårder.
Velger du familierom, betaler du mindre for barn og tenåringer.

Turer

Frankrike (1 tur)

Slott overalt, men også hager, solsikkeåkre, middelalderlandsbyer og, lengst mot vest, de vakre Atlanterhavsstrendene. Alt dette, og selvsagt mye mer, kombinert med et imponerende tettmasket sykkelnettverk i stadig utvikling, samt hoteller og spisesteder som virkelig gjør alt de kan for at små og store syklister skal føle seg velkomne. Lær mer om Frankrike på sykkel.

Italia (1 tur)

Utsikten om minst tre gelati – italiensk is – per dag er en fin gulrot for små syklister som synes dagsetappene kan bli vel lange.

Sentral-Europa (2 turer)

Syklister er alltid velkomne i Tyskland, Østerrike, Sveits og Ungarn. Her finner du sykkelveier langs elver, sjøer og innsjøer, over jorder og gjennom gamle landsbyer. Lekeplasser, langgrunne strender, skog, koselige landsbyer og deilige kaker venter på deg. Rundt Bodensjøen sykler du til og med gjennom tre forskjellige land! Finn ut mer om barnevennlige sykkelferier i Sentral-Europa.

Assistanse

Bagasjetransport
Alle våre turer fra hotell til hotell inkluderer bagasjetransport: Sett fra deg kofferten i resepsjonen på morgenen og finn den igjen på neste hotell på ettermiddagen. Å sykle uten å måtte dra på kilo med bagasje utgjør en stor forskjell! Vi sa jo at dette skulle være enkelt.

 

Ikke helt på egen hånd
Selv om vi selger turer “på egen hånd” er du jo selvfølgelig ikke helt det: Sykkelen? Den får du på stedet. Overnattingene? Bestilt og betalt. Bagasjen? Den bringer vi til neste hotell. Hvilken vei? Følg skiltene, kartene, veibeskrivelsen eller GPS’en. Alt du trenger å gjøre er å nyte landskapet i trygg forvissning om at vi sørger for alt det praktiske. Enkelt, ikke sant?

 

Trenger du hjelp?
Vi organiserer turen din med omhu for å forhindre uhell. Hvis du allikevel skulle få et problem, har du et telefonnummer å ringe sju dager i uken. Ring, så får du hjelp.

  TRENGER DU HJELP?

  For spørsmål om turene våre, legg igjen kontaktinformasjonen din så vil vi svare deg så raskt som mulig.  Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser


  Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


  Takk

   Su misura
   per gruppi

   Sei un capogruppo alla ricerca di nuove mete e esperienze interessanti, compila il form per ricevere un preventivo personalizzato.


   Ho letto l'informativa sulla privacy di Girolibero srl


   Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon


   Takk

    Nyhetsbrev

    Motta nyhetsbrev med reisetips og inspirasjon.
    Jeg har lest personvernerklæringen til Merlot Reiser

    Takk