Skip to main content

Langs kysten

Lukten av hav

Hvis du liker sol og hav, men ønsker å bevege deg og virkelig oppleve stedets natur fremfor å ligge pal på en badestrand, vil du elske våre vandrings- og sykkelturer langs kysten. Det gir en egen følelse når du, trøtt i beina etter noen innholdsrike kilometer til fots eller på sykkelsetet, flerrer av deg de svette joggeskoene og kaster deg ut i de svalende bølgene. Er du i tillegg glad i sjømat, har du definitivt valgt rett, for langs kysten ligger ofte fiskerestauranter som tilbyr dagsferske råvarer flankert av lokale, edle dråper, tett i tett.

Kystvandringer

Vi tilbyr ramsalt kystvandring med sjøsprøyt langs Rota Vicentina i Portugal, lette vandringer med bademuligheter langs Den franske rivieraen, Costa Brava og naturparken Cabo de Gata i Spania, i tillegg til mange andre varianter med en kontrastfylt blanding av fjell og hav. Har du besøkt Baskerland, eller vandret langs tollernes gamle stier i Catalonia? Uansett turvalg får du kilometer på kilometer med vind i håret og lukten av salt sjø mellom badestrender med krystallklart vann, bratte klipper og spektakulære utsiktspunkter over havet. Husk badedrakten, da!

Sykkelturer langs kysten

Med Merlot Reiser kan du blant annet utforske Algarvekysten i Sør-Portugal, som med sitt spesielle lys og smellvakre strender gir unike opplevelser gjennom hele året. På Italias hæl, i Puglia, får du god mat og spennende kultur med Adriater- og Middelhavets asurblå bølger som bakteppe. Lenger nord kan du oppleve Venezias lagune på vei mot Slovenias og Kroatias badebyer. Langs Østersjøkysten i det gamle DDR møter du eviglange, langgrunne strender og områdets ikoniske strandkurver. Med oss kan du også oppleve den franske kystkulturen langs Atlanterhavskystens surfestrender. Og samme hvilken tur du velger – dette er ferie, det skal være enkelt. Vi bestiller hoteller og sykkel, frakter bagasjen din underveis og sørger for gode veibeskrivelser slik at det er lett å finne frem.

 

Snakk med en reiseekspert