Skip to main content

Kattegattleden

Sykkeltur langs Kattegattleden til Gøteborg

Bli med og sykle langs "Bästkusten", Sveriges storslotte vestkyst. Det er valgfritt om du ønsker å starte i Helsingborg (7 netter) eller i Halmstad (5 netter). Sykkelturen leder deg nordover langs Sveriges vakre vestkyst og ender i hyggelige Gøteborg. På veien sykler du forbi pittoreske små fiskevær og små havner i et variert landskap av hav, åpent landskap, livlige naturreservater og frodige jordbruksland. Når du nærmer deg Gøteborg, endres naturen og du får se klipper, grønne skoger, bukter og større havner. Den kulinariske tilgangen av sjømat og fersk fisk er desidert et av turens høydepunkter.

Vi tilbyr to forskjellige hotellkategorier - A og B, hvor A har høyere standard enn B.

 

NB!

  • Sender du inn en "bestilling på forespørsel" går denne automatisk videre som en bindende bestilling. Dersom du ikke har bestemt deg for én konkret dato eller fortsatt har spørsmål om turen, vennligst ring eller send en e-post i stedet for å bruke bestillingsskjemaet.
  • Vi har ikke forhåndsbookede avganger eller oversikt over ledige plasser på denne turen. Etter at vi har mottatt din bestilling må vi kontakte leverandøren(e) for å sjekke om det er ledig plass på valgte dato. Bestill derfor ikke en ev. flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, dette kan ta fra noen timer opptil 7 virkedager, avhengig av tur/leverandør(er).

Søk reise

Kattegattleden 5 netter

Kattegattleden 5 netter - Bli med og sykle langs "Bästkusten", Sveriges storslotte vestkyst. Sykkelturen leder deg nordover langs Sveriges vakre vestkyst og ender i hyggelige Gøteborg. På veien sykler du forbi pittoreske små fiskevær og små havner i et variert landskap av hav, åpent land...

Kattegattleden 7 netter

8 dager Fra 11 150,-

Kattegattleden 7 netter - Bli med og sykle langs "Bästkusten", Sveriges storslotte vestkyst. Sykkelturen leder deg nordover langs Sveriges vakre vestkyst og ender i hyggelige Gøteborg. På veien sykler du forbi pittoreske små fiskevær og små havner i et variert landskap av hav, åpent lan...Les mer

  • NRF Logo
  • RGF Logo